Sayfa 419/439 ÝlkÝlk ... 319369409417418419420421429 ... SonSon
Arama sonucu : 3511 madde; 3,345 - 3,352 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1.  Alýntý Originally Posted by foton Yazýyý Oku
    stellantis iþi yýl baþýnda bedeli ödenmiþ alt yapý bitmiþ neyi beliyorsunuz diye sormak herkesin hakký...
    onay vermiyecekseniz resmi aðýzdan bir açýklama yapýn insanlar da umutlanmasýn, 355 tl den 205 tl ye sert düþüþ yaþadý bu tahta...
    sayýn foton sizi cesur ve açýk yazýnýzdan dolayý kutluyorum.yapýlan çok açýk ve net bir yatýrýmcý ve millet düþmanlýðý mesabesinde bir sapkýn haksýzlýðý dile getirmek cesaret iþidir.bedeli ödenmiþ(yaklaþýk 16 milyar lira) bir projeyi keyfi nedenlerle yobazca bir yaklaþýmla engellemek savsaklamak ihanetle eþdeðer görebiliriz.kimi projelere ideolojik yandaþlýkla yýldýrým hýzýyla cevap veren rekabet kurumu Türkiye cumhuriyeti VE Türk devletinden yana olduðunu kanýtlamýþ koç grubuna ait bir þirket iþi olmasýmý onay süresini 10 aya yakýn savsaklamasý sonucunu doðuruyor?gerçekten samimi bir müslüman Türk olmak ülkemizde böyle engellerle karþýlaþmasýný nefretle kýnýyorum.rekabet kurumunun onayý savsaklamasý tofaþtaki düþüþün tek nedeni deðil ama çok önemli nedenlerinden biridir.þunu soruyorum küçük yatýrýmcý olarak bizim suçumuz nedir?

2. Otomobil ve hafif ticari araç pazarý Eylül'de daraldý
    Eylül ayýnda otomobil ve hafif ticari araç pazarý 2023 yýlý Eylül ayýna göre %11,6 azalarak 85.540 adet oldu.
    Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneði'nin açýkladýðý verilere göre, Eylül ayýnda otomobil satýþlarý bir önceki yýlýn ayný ayýna göre %14,61 azalarak 67.434 adet olurken, hafif ticari araç pazarý %1,6 artarak 18.106 adet oldu

https://www.foreks.com/haber/detay/6...ul-de-daraldi/

Taze veri...
    Otomativcileri ve lastikçileri zor bir kýþ bekliyor anlaþýlan...
    3 ve 4ç lerde artýk kayýp çeyreklerdir diyebilirmiyiz?

Saygýlar/Baþarýlar....
    "Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "

3.  Alýntý Originally Posted by Tengri Han Yazýyý Oku
    Otomobil ve hafif ticari araç pazarý Eylül'de daraldý
    Eylül ayýnda otomobil ve hafif ticari araç pazarý 2023 yýlý Eylül ayýna göre %11,6 azalarak 85.540 adet oldu.
    Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneði'nin açýkladýðý verilere göre, Eylül ayýnda otomobil satýþlarý bir önceki yýlýn ayný ayýna göre %14,61 azalarak 67.434 adet olurken, hafif ticari araç pazarý %1,6 artarak 18.106 adet oldu

https://www.foreks.com/haber/detay/6...ul-de-daraldi/

Taze veri...
    Otomativcileri ve lastikçileri zor bir kýþ bekliyor anlaþýlan...
    3 ve 4ç lerde artýk kayýp çeyreklerdir diyebilirmiyiz?

Saygýlar/Baþarýlar....
    Görmek ve takip etmek lazým kampanya vs yapýlarak tersine çevrilebilir.10 alacaðýna 9 almayý kabul eder ve kampanyalar yapýlýrsa bence canlý olacaktýr.

4. Herkese selamlar....
    Sabahki verinin detaylý hali...
    Biliyorum sinirler gergin ve þimdi paylaþacaðým veri daha da canýnýzý sýkacak ama forumun bilmeye hakký var diye düþünüyorum
    %50 satýþ daralmasý ve/veya 7 puanlýk pazar payý kaybý çok ciddi bir kayýp
    Neye baðlýyorsunuz?

Saygýlar/Baþarýlar....

5. Þu tabloya bakýnca Stellantis yatýrýmýnýn ne kadar önemli bir yatýrým olduðunu daha iyi anladým....
    Önceki görüþüm de hisseye kýsa vadeli pozitif etki yapacaðý idi ama orta vadede hisseye pozitif etki yapacaðý çok açýk...
    Tofaþ Oto cu arkadaþlar umarým rekabet kurumundan gönlünüze göre bir karar çýkar....
    Sizin için önemli...
    Hisseye ilaç gibi geleceðini düþünüyorum....
    Ben de sýrf bu beklenti için uygun yerden Tofoþ Oto cu olmayý düþünüyorum...

Saygýlar/Baþarýlar....

6. topikteki çok deðerli tofaþ oto hissedarý olan arkadaþlar evet tofaþta pazarpayý daralmasý var satýþlarda düþme var bu olumsuzluðu piyasa fiyatladý yaklaþýk zirveden %40 oranýnda düþtü. bu düþüþte stellantis olayýnýn 16 milyar ödeme yapýlmasýna raðmen 10 aydýr rekabet kurulu tarafýndan kasýtlý olarak geçiktirilmesinin en az %15 lik payý vardýr.%25--30 düþeceðine yüzde 40 oranýnda düþtü.ben rekabet kurumunun taraflý yanlý ideolajik baðnazlýk nedeniyle bunu kasten yaptýðýna inanýyorum bu benim düþüncem. yanlýþta düþünmüþ olabilirim.keþke yanlýþ düþünmüþ olsam bunu çok isterim. çünkü bu aziz milletin bir ferdi olarak adalete ,hakkaniyete çok susadýk.lütfen moralinizi bozmayýn koç gurubu cumhuriyetine ve ortaklarýna devletine hainlik etmez. saygýlarýmla bol kazançlý günler hepimizin olsun.

Alýntý Originally Posted by Tengri Han Yazýyý Oku
    Herkese selamlar....
    Sabahki verinin detaylý hali...
    Biliyorum sinirler gergin ve þimdi paylaþacaðým veri daha da canýnýzý sýkacak ama forumun bilmeye hakký var diye düþünüyorum
    %50 satýþ daralmasý ve/veya 7 puanlýk pazar payý kaybý çok ciddi bir kayýp
    Neye baðlýyorsunuz?

Saygýlar/Baþarýlar....

Ben birden fazla sebebi olduðunu düþünüyorum.

1. TL aþýrý deðerli ithal arabalara raðbet çok OPE,KIA
    2. Kredi veren çok alýrsan da pahalý
    3. Halkýn alým gücü çok düþtü
    Son düzenleme : habala; 02-10-2024 saat: 16:22.

Sayfa 419/439 ÝlkÝlk ... 319369409417418419420421429 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •