Sayfa 663/998 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Orası öyle de biz 700 den 12 bine nasıl geldik orayı çözemedim biri malı iyi götürdü konu komşu cümle alem borsa da para basıyorlar diye daldı şimdi her gün ağlıyorlar. Adamların günlük zararı benim iki üç aylık maaşım kadar. Herkese sabır versin.

2. Benim mantığıma göre kur çok düşük devalüasyon şart. Bunu da enflasyon olarak yansıyacağını bildikleri için yapamıyorlar. Bu sebeple şirketler maliyetler artarken piyasa daralırken dünya ile rekabet edebilecek kur ve faiz olmayı için para kazanmaktan çok ayakta kalmaya çalışıyorlar. En iyi ihtimalle 2025 de sermayeyi tedavi edebilir üreticiler borsada bana göre zerre umut yok. Ha seçimden sonra akp militan kadrolarini temizlemek de baya zaman alır

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şortolarda 1037450 den 4bing pivaana yakın kar ile remörse lönk olundu
    mına godumun bebesine bak la

2 kere maliyete geldi, vermedikte la

ruspunun çocuuuu

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şimdi elemanın bir tanesi bulut bey malsızmı kaldın diye msj atmış msk kutusu dolu
    ha borsa olarak söylüyorsan kardeşim malım yok ama sanal alem olarak söylüyorsun senin gibi MAL lar çıkıyor.
    bak üşenmeden cvp veriyor neden mal olduğum için bulut bey beni es geçti deme diye
    madem birşeyler öğrenmek istiyorsan önce efendi gibi sor %40 gram altındayım 2022 ortasından beri pıst 100 3.44 gördüğünde madem beni takip ediyorsun buradada var yorumum ykbnk satış haberinin olduğu gün bütün portföy kapatıldı o zamandan beri %25 +10 yaptık burayı yani %35 çıkardım para piyasası fonunda hiç kafamı yormadan günlük 7.000 tl yazıyor.%25 nakit var onlada arda alsat veya başka hikayeler yapıyoruz.Mutlu oldunmu şimdi soru şu benim paramdan sanane öğrendin ne geçti eline bak bu bir dersdir .Sen kendi cebine girene çıkana bak
    Birde ne sormuşun ne zaman pozisyon açıcağımı genç kardeşsin belli istediğim banta geldiğinde şuanki hareketlerin benim için anlamı yok dün yazdıklarımı oku , daha kapsamlı graflı hafta sonu veya önümüzdeki hafta yorumlarım sıkıntı yapma sen beni düşünme şifre SANDALYE
    15 gün önce özelden tacizde bulunan tetikçiler sizlere bunları yazmıştım hele bir taneniz var çok goy goy yapıyordu malsız kaldın böyle yazıyorsun gel tezgahta mal dolu alan yokşifre ne dedik sandalye bulabildin mi kendine müzik bittiğinde .Kuş sitesindeki üstadlarınıza söyleyin çoğu buradan gitme rus uçağına düşürdüğümüzden beri teknik ve badem dünyası konularında hep ellerine verdim analizleriniha benimde yanıldığım zamanlar terste kaldığım zamanlar olur burası borsa hadi gidin acıyan yerlerinize tuz basın.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

biraz yeşil gösterdi devamı gelmedi.. vahim 126 kapanış yapar bu iblis

6. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    3 Eki
    Büyük skandal: Mehmet Şimşek
    yine imkansızı başardı!

Vergi uzmanı Ozan Bingöl: “TÜİK haberleşme giderleri yüzde 0.88 düştü diye açıkladı. Oysa Maliye’nin haberleşme giderlerinden aldığı vergi aynı dönemde %53 artmış. Bu nasıl olur?â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    mına godumun bebesine bak la

2 kere maliyete geldi, vermedikte la

ruspunun çocuuuu
    1037700 maliyete flat... yemek arası

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    endeks %0
    hiç tavan yok
    ama
    tabana çöken çökene
    Ayhan sen vizyonlu adamsın bi Fikrin vardır

Pakistan borsası çıkmış bizimki neden çıkmıyor ))

Sayfa 663/998 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •