Benim mantığıma göre kur çok düşük devalüasyon şart. Bunu da enflasyon olarak yansıyacağını bildikleri için yapamıyorlar. Bu sebeple şirketler maliyetler artarken piyasa daralırken dünya ile rekabet edebilecek kur ve faiz olmayı için para kazanmaktan çok ayakta kalmaya çalışıyorlar. En iyi ihtimalle 2025 de sermayeyi tedavi edebilir üreticiler borsada bana göre zerre umut yok. Ha seçimden sonra akp militan kadrolarini temizlemek de baya zaman alır
15 gün önce özelden tacizde bulunan tetikçiler sizlere bunları yazmıştım hele bir taneniz var çok goy goy yapıyordu malsız kaldın böyle yazıyorsun gel tezgahta mal dolu alan yokşifre ne dedik sandalye bulabildin mi kendine müzik bittiğinde .Kuş sitesindeki üstadlarınıza söyleyin çoğu buradan gitme rus uçağına düşürdüğümüzden beri teknik ve badem dünyası konularında hep ellerine verdim analizlerini
ha benimde yanıldığım zamanlar terste kaldığım zamanlar olur burası borsa hadi gidin acıyan yerlerinize tuz basın.
![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
biraz yeşil gösterdi devamı gelmedi.. vahim 126 kapanış yapar bu iblis
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
3 Eki
Büyük skandal: Mehmet Şimşek
yine imkansızı başardı!
Vergi uzmanı Ozan Bingöl: “TÜİK haberleşme giderleri yüzde 0.88 düştü diye açıkladı. Oysa Maliye’nin haberleşme giderlerinden aldığı vergi aynı dönemde %53 artmış. Bu nasıl olur?â€
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri