Sayfa 535/823 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 6579 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: EndeksS

1. Sayın İndregandi Hocam, 41 haftalık dönem takribi 10 ay yapar. Bu durumda 7s diye adlandırdığınız dönem 14 Ekimde başlayıp 1 Ağustos 2025 gibi bitecek.

Bu süreçte tarihi zirve aşılamayacak, tepelerle ve dipler arasında testere piyasasına devam edecek. Bunu mu anlamalıyız?

2. zig -zag yapıya ilk YKB satış haberi ile geçildi,...bu piyasyı 1 hafta önden harekete zorladı,...bu topikte o günlere dönerseniz boş vaktinizde bu konuda bol bol yazılarımı bulacaksınız,...

9L 8.haftasında dün final etti, desteklerini kırdı,...YKB de de bu oldu,...1 hafta önden hareket etti,

ben o dönemde bu şimdiki 9L olduğu için istifimi bozmadım, ama bu 9L üretemedi,...en azından 11327.xx ve 11494.xx e değme beklerdim, 11300.xx e kadar gelebildik,..

şimdi 14 ekimde bu başlayacak olan yeni dönem dahada zig_zag olacak,...41 hafta boyunca bu zig zag yapı sürecek,

o yüzden stokastik dedim,...düşüşte ve yükselişte iri dalgalara kar bekliyorum,...

ama ana fikirde, düşüş olmadan yükseliş olmayacak,

yani bir range trend dönemi yaşayacağız,...

her defasında alçalan tepeler ve düşen dipler eşliğinde

ümit-korku ve pişmanlık ana ögeler olacak,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

4. 1 Ağustos tarihine kadar tarihi zirve aşılamadan yeni düşen ve alçalan tepelerle kendimce uydurduğum rakamlarla 11 bin ile 8 bin arasında geçen 10 ay sonrasında nasıl bir yeni dönem başlayacak.

7S dönemi sonrasında bizi bekleyen süreç nasıl olabilir?

5.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Sayın İndregandi Hocam, 41 haftalık dönem takribi 10 ay yapar. Bu durumda 7s diye adlandırdığınız dönem 14 Ekimde başlayıp 1 Ağustos 2025 gibi bitecek.

Bu süreçte tarihi zirve aşılamayacak, tepelerle ve dipler arasında testere piyasasına devam edecek. Bunu mu anlamalıyız?
    evet sen daha güzel belirtmişssin, testere tabiri güzel açıklıyor,...
    7S ise o 41 haftalık sürecin ilk dönemi,..

bu kavruklar 9L longta son olduğundan 1 hafta erkenden yeni döneme geçtiler, bunda İsraili bahane ettiler,..ama aslında 02/05 Ağustosta geçtiklerini anlıyoruz, nerden anlıyoruz, 9L nin 11494.xx değemesi ve üstüne gitmemesinden,...bu olsa idi 9L çalışacaktı,...

aslen konusu sıcak paradır,...yani ratinglerden sıfır aldık, sebep bu,...bir diğer sebep ise bu sıfır alış bir erken seçimi zorlar düşüncesi,..

erken seçim kararı her durumda pozitiftir,...bakın sonucu sittir edin kararı dahi poziftir,..

ben bu 41 haftada yukarıda grafikte verdim yeni 1000 puanlık zeminin kırılmayacağını düşünüyorum,...
    kırılırsa ayı olur,..41 hafta bitince 14/15 haftalık long piyasa bekliyorum,
    bu long sonrası 3 ekim 2025 te AYI piyasası bekliyorum,....

o nedenle buna AYI demedim, SHORT devam dedim,...

yalnız şuna dikkat edin lütfen zig zag nedeniyle yapı bozukluğu, buna da STC üzerinden çözüm üretiyorum,...

ilk zig zag ta ARA BÖLGE ye bir tepki olursa oradan start alır, teyidi olur,...

6. https://www.hisse.net/topluluk/showt...49565&page=422

3370, 3371, 3372,....o sayfaya göz gezdirelim,...

7. Her yiğidin yoğurt yeme tarzı farklıdır, anlamak için eski sayfaları daha fazla karıştırmak lazım.

Cevaplama teveccühünüz ve emekleriniz için teşekkür ederim, umarım kazancınız bol olur.

8.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Her yiğidin yoğurt yeme tarzı farklıdır, anlamak için eski sayfaları daha fazla karıştırmak lazım.

Cevaplama teveccühünüz ve emekleriniz için teşekkür ederim, umarım kazancınız bol olur.
    teşekkür ederim,...

Sayfa 535/823 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •