Arama sonucu : 3183 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    ... Yeniden 1.30 1.40 ları test etmeye kalkarsa bir kısım alım yapmayı düşünüyorum.
    Harbi mi diyorsun Mathias? İyi düşünüp enine boyuna analiz edip de mi bu karara vardın? Bu kararında biraz impalsiflik var gibi geldi bana. Eğer içindeki ses böyle diyorsa 2 kere düşün çünkü %90 ters teper.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Harbi mi diyorsun Mathias? İyi düşünüp enine boyuna analiz edip de mi bu karara vardın? Bu kararında biraz impalsiflik var gibi geldi bana. Eğer içindeki ses böyle diyorsa 2 kere düşün çünkü %90 ters teper.
    O hoşşgelmişsin. Tekne ege akdeniz nasıldı?
    Evet ama alım derken lap diye yüzde 100 mala girmekten bahsetmiyorum. Her zaman cephaneli gitmek lazım. 1.30 lara gelirse yeniden Bir yüzde 10 15 almayı düşünüyorum evet. Sonraki alım için durak 1-1.10 arası falan .
    Nedenlerini uzun . Kısaca tahtadaki hareketler yani tabi amiyane tabir ile TA diyim. Bir başka durum daha var ama genelde detay vermek istemiyorum açık söylim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •