Sayfa 701/998 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Aylardır bu işi burada dile getiren hatta ilk kez dile getiren de sensin. O kadar anlı şanlı borsa yorumcularından tek kelime duymadım idi. Geçen bir Işık Ö. dillendirdi idi en sonunda. O da buraları mı okuyor ne
    Ben hisse işini neden bıraktım sadece bu yüzden
    Benim parayla aldigim hisseyi benden habersiz alip dusuruyor yasak oldugu halde
    çok uzun zamandır yapıyor bunu ama belediye seçiminden sonra azitti malum kurum
    Enginyurt uğraşıyor ama asıl uğraşması gereken yer bu

gunydın hayrlı cumalar...insalah bugün döneriz ..normalde aşağıda az bi yer kaldı 8740ları felanda göstermesi lazım ama artı kapaması farz oldu....

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Suriyeli afgan sorunu ben cozermiyim çözemem
    Ama dert etmem diye aptalca birsey demem
    Dert etmem dersem yarın gelir takar bıçağı biyerime cocuguna coluguna gece vakti
    Dert etmem dediğim şeyi
    Tersten görürüm
    Borsada açığa satış ile ilgili çözüm öneriniz nedir ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Böyle bir soru mu olur. Eşitlik tabikide. Bir gruba aç diğerine yasak olamayacağına göre ya tamamen yasakla herkese! yada herkese serbest olsun.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Böyle bir soru mu olur. Eşitlik tabikide. Bir gruba aç diğerine yasak olamayacağına göre ya tamamen yasakla herkese! yada herkese serbest olsun.
    Bu sorunun cevabı değil.
    Ben de isterim.Eşitlik istiyoruz da ne yapabiliriz Sn mathias ?
    Sn D83 dostumuzda sonuna kadar haklı açığa satış konusunda.
    Ama elden ne gelir.
    Bu konuda ne yapabilirim .Çözüm önerisi olarak ne yapmamı istiyorsunuz onu anlayamıyorum.

not:Sanırım sn D83 bir ara hesaplara bloke koymakdan bahsetmişdi.Buna benzer vs...

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Aylardır bu işi burada dile getiren hatta ilk kez dile getiren de sensin. O kadar anlı şanlı borsa yorumcularından tek kelime duymadım idi. Geçen bir Işık Ö. dillendirdi idi en sonunda. O da buraları mı okuyor ne
    Bu durum yıllardır biliniyor ama borsa yükselişte olduğu için görmezden gelinip dillendirilmiyordu, bi sizler bilmiyorsunuz sanırım!

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    açığa satış tamamen sebest olmalı short serbestse açıağa satışta serbest olmalı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    açığa satış tamamen sebest olmalı short serbestse açıağa satışta serbest olmalı
    İyi günler başkanım.
    Evet olmalı tabi de .
    Biz ne yapabiliriz bunun olması için.
    Elimizde bu dileğimiz yerine gelmesi için bir yol var mı sizce ?

Sayfa 701/998 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •