Sayfa 421/441 İlkİlk ... 321371411419420421422423431 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: TOASO - Tofaş Oto Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    % 10 zararla toasodan çıktım.borsa ayı piyasasına girdi. bu piyasada borsada kalmak daha çok kaybetmek olacağı endişesiyle borsa dibini buluncaya kadar hisse almayacağım.koskoca cumhurbaşkanı bile israilin bizim topraklarımızda gözüvardemesi ve piyasalarda israil türkiyeye savaş açacak manipilasyonu sosyal medyada dillenmeye başladı. dünyada yahudi nufus toplam 15 milyon.bu kadarcık insandan korkup israil Türkiyeye savaş açacak çığırtkanlığı tam bir komedi.BU ZİHNİYETLE TÜRKİYEDE enflasyon düşmez,TÜRKİYEYE yabancı yatırımcı gelmez,bazıları oy tabanını konsolide etmek için savaş manipilasyonunu demoklesin kılıcı gibi sallamaya devam edecektir.ilerde seçim olunca uygun fiyattan toaso da yatırım yapabilirim. topikteki tüm arkadaşlara sabırlar ve bol kazançlar dilerim.

yatırım tavsiyesi değildir.
    gayet az bir zararla stop loss yapmışsınız tebrikler.
    daha aşağıda çok %10 var zira.

2.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    gayet az bir zararla stop loss yapmışsınız tebrikler.
    daha aşağıda çok %10 var zira.
    teşekkürler sayın arkadaş.dün ayı piyasasına girince sabah açılışta çıkış yaptım.inşallah doğru karar vermişimdir.bir aylık fon getirisi zararımı telafi eder.ondan sonra ALLAH kerimdir.hayırlısı olsun.bir ay kaybettim olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    teşekkürler sayın arkadaş.dün ayı piyasasına girince sabah açılışta çıkış yaptım.inşallah doğru karar vermişimdir.bir aylık fon getirisi zararımı telafi eder.ondan sonra ALLAH kerimdir.hayırlısı olsun.bir ay kaybettim olsun.
    1 ay hic bir sey degil.
    Zirveden girenler belki 3-4 sene zarari kurtaramayacaklar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Bugün tekrar döndüm... Mümkün olduğunca portföye eklemeye çalışacağım.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. vay ben ne bicim becerdiler milleti.
    özellikle aracı kurumlar roket roket hedef fiyat paylaşıyordu.

100tl hedef fiyata gelecek.

6. HSBC, MSCI Kasım ayı gözden geçirmesine yönelik yayınladığı tahmininde, Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. (TOASO) hisselerinin MSCI Türkiye Endeksinden çıkarılacağını tahmin etti. Tahminin açıklanması sonrası Tofaş hisselerinde sert satışlar yaşandı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    vay ben ne bicim becerdiler milleti.
    özellikle aracı kurumlar roket roket hedef fiyat paylaşıyordu.

100tl hedef fiyata gelecek.

iş myatırım gibi manipilatif alçak bir yatırım ortaklığı yoktur. zira satış için iş yatırımı paravan olarak kullanıyorlar.bir daha işyatırıma inanmam.

4 Aydır düşüyoruz yazık bu millete Bist 30 hissesi diyorsun

Sayfa 421/441 İlkİlk ... 321371411419420421422423431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •