Sayfa 421/439 ÝlkÝlk ... 321371411419420421422423431 ... SonSon
Arama sonucu : 3508 madde; 3,361 - 3,368 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1.  Alýntý Originally Posted by .bozoklu. Yazýyý Oku
    % 10 zararla toasodan çýktým.borsa ayý piyasasýna girdi. bu piyasada borsada kalmak daha çok kaybetmek olacaðý endiþesiyle borsa dibini buluncaya kadar hisse almayacaðým.koskoca cumhurbaþkaný bile israilin bizim topraklarýmýzda gözüvardemesi ve piyasalarda israil türkiyeye savaþ açacak manipilasyonu sosyal medyada dillenmeye baþladý. dünyada yahudi nufus toplam 15 milyon.bu kadarcýk insandan korkup israil Türkiyeye savaþ açacak çýðýrtkanlýðý tam bir komedi.BU ZÝHNÝYETLE TÜRKÝYEDE enflasyon düþmez,TÜRKÝYEYE yabancý yatýrýmcý gelmez,bazýlarý oy tabanýný konsolide etmek için savaþ manipilasyonunu demoklesin kýlýcý gibi sallamaya devam edecektir.ilerde seçim olunca uygun fiyattan toaso da yatýrým yapabilirim. topikteki tüm arkadaþlara sabýrlar ve bol kazançlar dilerim.

yatýrým tavsiyesi deðildir.
    gayet az bir zararla stop loss yapmýþsýnýz tebrikler.
    daha aþaðýda çok %10 var zira.

2.  Alýntý Originally Posted by finans_mt Yazýyý Oku
    gayet az bir zararla stop loss yapmýþsýnýz tebrikler.
    daha aþaðýda çok %10 var zira.
    teþekkürler sayýn arkadaþ.dün ayý piyasasýna girince sabah açýlýþta çýkýþ yaptým.inþallah doðru karar vermiþimdir.bir aylýk fon getirisi zararýmý telafi eder.ondan sonra ALLAH kerimdir.hayýrlýsý olsun.bir ay kaybettim olsun.

3.  Alýntý Originally Posted by .bozoklu. Yazýyý Oku
    teþekkürler sayýn arkadaþ.dün ayý piyasasýna girince sabah açýlýþta çýkýþ yaptým.inþallah doðru karar vermiþimdir.bir aylýk fon getirisi zararýmý telafi eder.ondan sonra ALLAH kerimdir.hayýrlýsý olsun.bir ay kaybettim olsun.
    1 ay hic bir sey degil.
    Zirveden girenler belki 3-4 sene zarari kurtaramayacaklar.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Adana
    Gönderi
    11,105
    Bugün tekrar döndüm... Mümkün olduðunca portföye eklemeye çalýþacaðým.
    Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

5. vay ben ne bicim becerdiler milleti.
    özellikle aracý kurumlar roket roket hedef fiyat paylaþýyordu.

100tl hedef fiyata gelecek.

6. HSBC, MSCI Kasým ayý gözden geçirmesine yönelik yayýnladýðý tahmininde, Tofaþ Türk Otomobil Fabrikasý A.Þ. (TOASO) hisselerinin MSCI Türkiye Endeksinden çýkarýlacaðýný tahmin etti. Tahminin açýklanmasý sonrasý Tofaþ hisselerinde sert satýþlar yaþandý.
    Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazýp, çok okumak istiyorum...

7.  Alýntý Originally Posted by finans_mt Yazýyý Oku
    vay ben ne bicim becerdiler milleti.
    özellikle aracý kurumlar roket roket hedef fiyat paylaþýyordu.

100tl hedef fiyata gelecek.

iþ myatýrým gibi manipilatif alçak bir yatýrým ortaklýðý yoktur. zira satýþ için iþ yatýrýmý paravan olarak kullanýyorlar.bir daha iþyatýrýma inanmam.

4 Aydýr düþüyoruz yazýk bu millete Bist 30 hissesi diyorsun

Sayfa 421/439 ÝlkÝlk ... 321371411419420421422423431 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •