Sayfa 578/609 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588 ... SonSon
Arama sonucu : 4872 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Kitabın sayfaları gibi, başından beri okuyorsan neyin geleceği belli oluyor. Yalniz zihinlerin uyuşmaması gerekir. Bir yerlerde demirleyecek ama nerede? Bence spekülatöre kafa yormak yerine şirket değerinin nereden nereye geldiğine odaklanmalı..Bu fiyattan alınır mı diye birileri sorarsa, şaka mı diye sorarsınız. Spekülatörün işine karışmam. Elinden geleni ardına koymasın

2. Bu zarar bahanesiyle 30da düşürebilirler

3. Spekülatöre yardımcı olmamak lazım. Sinirlerin gerileyeceği yere geldik. Belirli seviyelerde yeni alıcılarla spekülatör arasında mücadele olabilir. Planlarını bozan birileri çıkarsa planlarını değiştirebilir. Sert hareketler de olabilir sert mücadeleler de gelebilir. Ben taraf tutmam, spekülatörü de kızdırmam. Spekülatör velinimetimiz

4. Doğru söylüyorsun sayın noreply fakat bir senedir hissedeyim halen zarardayım enflasyonu saymıyorum bile şurdan döner bundan döner dedim herhalde bize sattımadan dönmicek tarihinde bu kağıt hiç zarar açıklamışmı acaba

Spekk.....niyetini az çok belli etti.35 li seviyeler beklenmeli diye düşünüyorum malesef!

Bu hissedeki spek.. her kimse büyük bir ahlak sorunu var.Amacı daha öncede yazdım hiç bir ahlaki değeri düşünmeden tüm hile oyunlarını oynuyor.Bu hissede kendi tarafında olmayan orta uzun vade yatırımcılarıda malesef uzaklaştırmak istiyor diye düşünüyorum!Çok kötü niyet var.Bu SPK ve diğer borsa yetkililerine buradan sesleniyorum.Bu hissede olan manipulatif hareketleri herkes gördü ahhh birde sizler görseniz.Bu milletin yatırımcısına bu kadar mağdur edip yalnız bırakmak da nedir!Lütfen ilgili tüm yetkilileri göreve çağirıyorum.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Spekk.....niyetini az çok belli etti.35 li seviyeler beklenmeli diye düşünüyorum malesef!

7. İnsanlar fiyat aşırı düşük hâle gelince en cesur olanları dahi almaya çekinir ilk yükselişte de satar.
    Oyuncular bunu bilirler..

Hımm,bundan sonra mümkün olduğu kadar sessiz olmaya çalışalım arkadaşlar.Hisseyi rahat bırakalım biraz da!

Sayfa 578/609 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •