Sayfa 818/885 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,537 - 6,544 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. faiz indirimi geliyorr diye diyee pilanço çok iyi temeli sağlam dediler üstüne yıkıldı ky nin vay pandemi sonrası 10-20x yapan kağıtlarda para kazanıp kendini hoca sananlar vay

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    faiz indirimi geliyorr diye diyee pilanço çok iyi temeli sağlam dediler üstüne yıkıldı ky nin vay pandemi sonrası 10-20x yapan kağıtlarda para kazanıp kendini hoca sananlar vay
    İşte onlar k....

3.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    faiz indirimi geliyorr diye diyee pilanço çok iyi temeli sağlam dediler üstüne yıkıldı ky nin vay pandemi sonrası 10-20x yapan kağıtlarda para kazanıp kendini hoca sananlar vay
    Onların temelini s.kım

4. vakti geldiğinde berkosan temeli ile üçünüzü de sıraya dizip di.....cek....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. beni ima ederek eleştirecek kişi ,buradaki yorumlarımı alıntılayarak eleştirsin...bunu her defasında da söylüyorum ama bir türlü anlamıyorlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    vakti geldiğinde berkosan temeli ile üçünüzü de sıraya dizip di.....cek....
    he öyledir ver gazı zaten sizin gibiler yüzünden böyle oldu

7. Keko dostum, bak dostum diyorum belkide abimsin saygımı bozmuyorum allah için düşüşün farkında değilimisin? Neredeyse %60 düştü tepeden bu normalmi sence maden potansiyel var

8.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Keko dostum, bak dostum diyorum belkide abimsin saygımı bozmuyorum allah için düşüşün farkında değilimisin? Neredeyse %60 düştü tepeden bu normalmi sence maden potansiyel var
    telegram grubunda teknik analizin her dediği çıktı

Sayfa 818/885 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •