Sayfa 820/885 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Keko dostum, bak dostum diyorum belkide abimsin saygımı bozmuyorum allah için düşüşün farkında değilimisin? Neredeyse %60 düştü tepeden bu normalmi sence maden potansiyel var
    hisselerin çoğu aynı durumda 1100 tl yi gören duayen ttraktör bile şu anda 780 lerde...doas 330 dan 200 lere düşmüş....yenilenebilir enerjilerin çoğu üçte bir fiyatına düşmüş...faizler yüksek...var olan para da diğer yatırım enstüramanlarına gidiyor...yağmur bekleyen kurbağalar gibi derede ne yazık ki bekliyoruz...elimizden bir şey gelmiyor...burada kimse kimseye suç atmasın...gerek yok...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Arkadaşlar hepinize selamlar. Herkesin morali bozuk ve ister istemez tahammül sınırları çoktan aşılmış durumda. Çünkü birçok yatırımcı Türk borsasına güvenerek yatırım yaptı, faize vs. başka enstrümanlara gitmedi. Aslında hepimiz kendimize kızıyoruz. Fakat bunu kabul etmekte zorlandığımız için bir suçlu arıyoruz.

Seçim sonrası bu borsadan çıkmalıydık. Ağustos-Eylül 2023'lerde yan kağıtlar dahil çok güzel çıkış fırsatları verdi. Fakat hem şirketlerimize hem de ülkenin ekonomisinin düzeleceğine inandık ve hata ettik. Maalesef Türk borsası yatırım değil oyun yeri bundan eminim artık. Ne temel ne teknik ne desek boş. Kendimizi kandırıp duruyoruz. Bir hisse gidince temelden gitti diyoruz. Fakat inanın hiçbir mantığı yok bu borsanın. Mantığın işlemediği yer de yatırım yeri değil ancak kumar masası olur.

Bakın Zoren mesela yıllarca yatırımcısını süründürdü. Hadi borcu vardı F/K çok yüksekti vs. millet kendini oyaladı durdu. Şu an F/K'sı 2'nin altında yine yüzüne bakan yok. Diyeceğim o ki böyle bir ortamda hangi mantık hangi dayanak?
    "Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”

3. Keko yılbaşından sonra iyi olsa bile, zaman kazanç hesabi yapabiliyormusun. 2025 Mayıs ayinda 55lere geldi diyelim. Sen 1 sene önce o parayı görmüştün zaten farkındasın dimi ? Yani 1 senen çöp , kazandığın parada çöp. Bu hisse 100tl olacakki sen kar ettim diyesin artık. Oda imkansız gibi böyle karaktersiz sahipsiz bir hissede.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hisselerin çoğu aynı durumda 1100 tl yi gören duayen ttraktör bile şu anda 780 lerde...doas 330 dan 200 lere düşmüş....yenilenebilir enerjilerin çoğu üçte bir fiyatına düşmüş...faizler yüksek...var olan para da diğer yatırım enstüramanlarına gidiyor...yağmur bekleyen kurbağalar gibi derede ne yazık ki bekliyoruz...elimizden bir şey gelmiyor...burada kimse kimseye suç atmasın...gerek yok...
    Telegram da teknikci öyle demiyor

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    vakti geldiğinde berkosan temeli ile üçünüzü de sıraya dizip di.....cek....
    En son, hemde direkt bana "30'a gelmez" dediğin zaman da benzer şeyler yazmıştın....Şimdi ben buralardan aldıklarımı 30'dan verirsem % kaç kazanmış olurum...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. İş yatırım 2 günde 130k mal sattı. 2 gün önce takastaki ağırlığı %18.60 idi. Bu sattığı mallara rağmen aksine artarak %18.65e çıkmış. Bofadan aldığı malları kendisine virmanlamis sanırım bofa 150k aldı bu hafta.

7.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Keko yılbaşından sonra iyi olsa bile, zaman kazanç hesabi yapabiliyormusun. 2025 Mayıs ayinda 55lere geldi diyelim. Sen 1 sene önce o parayı görmüştün zaten farkındasın dimi ? Yani 1 senen çöp , kazandığın parada çöp. Bu hisse 100tl olacakki sen kar ettim diyesin artık. Oda imkansız gibi böyle karaktersiz sahipsiz bir hissede.
    bu tür hisselerde uygun şartlar oluştuğunda 3-5 kat rahat çıkışlar olabiliyor..onun dışında borsada hissede kalan herkes ya zarar etti yada enflasyon farkını yedi...önceki yıllarda zaten kazanacağımız kadar kazanmış idik o yüzden de bence enflasyon farkını sineye çekebiliriz...
    normal şartlarda ben berkosandan sanfm benzeri bir performans bekliyordum...olumsuz endekse rağmen çıkış yapmasını bekliyordum...geçmişte endeks düşerken çoğu sefer benim hisselerim çıkış yapmıştı...ama bu sefer olmadı...temel olarak çok kaliteli olmasına rağmen bu gerçekleşmedi...buna da bu saatten sonra yapacak bir şey yok..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by yazilimci07 Yazıyı Oku
    Telegram da teknikci öyle demiyor
    sen teknikçinin diğer hesabısın ,tıpkı geçmişte ramses ismi ile burada yazdığı gibi... yazma şeklinden anlaşılıyor merak etme...biraz daha ileri gidersen artık agresif ve yazılımcı diye kendi kendine sohbetler yapmaya başlarsın..tıpkı geçmişte ramses ve agresif gibi...

Sayfa 820/885 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •