Sayfa 162/418 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 3343 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    https://www.dunya.com/kose-yazisi/ih...k-tablo/748555

Türk ihracatçısı 100 do*larlık ihraçlık ürün üre*tebilmek için yaklaşık 53 dolarlık girdi ithal ediyor. Başka deyişle Türkiye’nin her 100 dolarlık ihracattan elde et*tiği net döviz kazancı 47 dolar dolayında bulunuyor.

Türkiye’nin ihracatının yak*laşık yüzde 95’ini sanayi sek*törü gerçekleştiriyor. Ancak, Türk sanayisinin yüksek oran*daki ithal girdi bağımlılığı yü*zünden ihracatının katma de*ğeri düşük kalıyor. İhraç edilen sanayi ürünlerinin üretiminde kullanılan ithal girdiye ödenen yüksek orandaki döviz, ihracat gelirinin büyük bölümünü alıp götürüyor.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Spk’dan tarihi cezalar desek yeridir .. Aracı kurumlarin neredeyse hepsine ceza verilmiş

https://spk.gov.tr/data/66feee308f95...9d/2024-50.pdf
    orasıda trafik cezalarına döndü

şu gıda dolandırıcılarınada bir gerçek cezalar uygulansa olmazmı.

örnek para cezası artı ömür boyu bir daha ticaret yapamama
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3. Bu da bayağı bayağı.....

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

4. Uzun yıllar önce Viop kumarını bırakmıştım, hisse senedi için takip ediyorum, 2 dönemdir bu pastanın sonuçlarını gördük, eğer değişmezse, görmeye devam edeceğiz...

Bir haberde FED'in bile 200 milyar dolar zarar ettiğini müjdelemiş, biz de kaybetmişiz çok mu?

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

genel değerlendirmeler var tüik dahil

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    2 kadının kafasını kollarını kesmiş sonra intihar etmiş ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,378
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İyi tahmin etmiş,en etkilisi basıp gitmeleri erken seçim olmalı en azından yargı nefes almalı ve bu şart,adamlar hergün yargının boğazını sıkıyor ama bize bir mok olmasın diye,eminecik bile uyarıyor...yeni gelecek hükümetinde işi zor,çünkü halk anında herşeyin olmasını ister,öyle hemen birşey olmaz sadece ülkeye güven gelir,ülkeyi bu hale getirende pazarlıksız doğru kodese,acele diyen halkada bir çift sözüm var,ulan 22 senedir bu adamlara destek verdiniz,evet bile dediler yargı zatın eline geçsin diye,hop orada dur bakalım önce ülkeye güven gelsin sonra zaten gerisi gelir,öyle özgürle olacak işler değil bunlar,adam olur olmaz konuşuyor onun yapacağı şey değil,iktisatçı hesap uzmanı kılıçdarın yapamadığı yerde bir eczacımı yapacak,tamam bende chpliyim,ama bu azmi onda göremiyorum,imamoğlu bile özelden iyi,esasında gizlide kalmış bir genç lider bekliyorum öyle birşey olması lazım,neyse önce erken seçim ve ülkeyi bu hale getirene yargılama şart !!!

Sayfa 162/418 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •