Sayfa 240/440 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
Arama sonucu : 3520 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Petrol fiyatları tam uçurumun kenarına gelmişken olanlar..... ;;;;daha önce kendi ülke topraklarında öldürülen kişi için intikam alacak adamlar günlerce hep ileri tarih verdiler durdular hiçbir şey yapmadılar, sonra bugün sözde başka ülkede ölen birinin intikamı için bir sürü füze attılar şimdilik sadece bir Filistinliyi öldürdüler...

Petrol fiyatları bence önemli ekranıma ekledim, Japon borsasınıda eklemiştim...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Şuan gayet kritik noktaları yokluyor, 2.38 den 2.0 kadar ara ara tepebileceği noktalar mevcut, aşağı mı yukarı mı para babası abiler ablalar ne derse o

operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Hayırlı cumalar, piyasa bozulunca her yer çok sakinleşti

Hatta tahtalar bile çok daha sığ hale geldi...

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Petrol fiyatları tam uçurumun kenarına gelmişken olanlar..... ;;;;daha önce kendi ülke topraklarında öldürülen kişi için intikam alacak adamlar günlerce hep ileri tarih verdiler durdular hiçbir şey yapmadılar, sonra bugün sözde başka ülkede ölen birinin intikamı için bir sürü füze attılar şimdilik sadece bir Filistinliyi öldürdüler...

Petrol fiyatları bence önemli ekranıma ekledim, Japon borsasınıda eklemiştim...
    Lütfü hocam iran bu öldürülenler için yine füze fırlatmazdı, petrol fiyatı için belki olabilir ama asıl önemlisi netanyahu nun iran halkına hitaben yaptığı konuşmada saklı gibi gözüküyor.
    Adam konuşmasına ey asil fars halkı diye başlıyor, sizi köleleştiren bu rejim sizi her geçen an biraz daha uçuruma yaklaştırıyor sizi düşündükleri falan yok, özgür olduğunuzda iki kadim halk yahudi ve persler barış içinde yaşayacak gibi bir şeyler söylemiş.
    Yani işin özeti bu molla rejiminden kurtulup özgür olmanız lazım demiş.
    Ondan sonra füze harekatı falan filan.

6. [QUOTE=Dandanakan;6895485]

Resimde ki kırmızı çizgiye geldik. Buranın altı kapanışlar artık ayı piyasası olur.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Lütfü hocam iran bu öldürülenler için yine füze fırlatmazdı, petrol fiyatı için belki olabilir ama asıl önemlisi netanyahu nun iran halkına hitaben yaptığı konuşmada saklı gibi gözüküyor.
    Adam konuşmasına ey asil fars halkı diye başlıyor, sizi köleleştiren bu rejim sizi her geçen an biraz daha uçuruma yaklaştırıyor sizi düşündükleri falan yok, özgür olduğunuzda iki kadim halk yahudi ve persler barış içinde yaşayacak gibi bir şeyler söylemiş.
    Yani işin özeti bu molla rejiminden kurtulup özgür olmanız lazım demiş.
    Ondan sonra füze harekatı falan filan.
    Anladım hocam, ben haberleri pek takip etmediğim için duymamıştım, demek ki sıranın kendisine geldiğini anlayınca dişini gösterdi, şimdilik brent yukarı tepti ama durgunluk muhabbeti başlarsa benim için ilk işareti o verir diye takip etmeye devam edeceğim, gerçi takip etmesemde fark etmez, yeni işlem yapmayı hiç düşünmüyorum

Sayfa 240/440 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •