Sayfa 615/998 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ankara Mahmuresi Ayhan başkan zeytinyağı piri adam zaten Rizeli balın da en kaliteli olanını bulur. Seni ciğerden mahrum bıraktı diye küstün mü Ayhan başkana sayın başkanım.
    Yok yahu takılıyoruz işte, küslük falan yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bildik kasaba yaptırın yada alın,iyi sucuk çiğde yenir iyi kurutulursa,sadece biraz serttir,kuruyunca dahada sertleşir bozulması çok zordur,marketten aldığın kısa zaman bozulur,kasapta kangallar zaten açıktır,marketlerde kapalı vakumludur,çünkü kısa zamanda bitirilmesi içindir,nerede eski sucuklar şarap gibidir üstünden zaman geçtikçe şarap gibidir,doğru herşeyin hilesi çoğalıyor hayat pahallı olunca,tavuk,hindi sucuk ne demek ağzıma sürmem,bizim kedi bile beğenmiyor,22 sene önce tavuk,hindi sucukmu vardı,et sosisleri,salamları bile yemezdik içine kan ilave ediyorlar diye,yani ülkeyi yönetenler sahtekar olunca mecbur bulaşıcı olduğundan halkada bulaşıyor
    Geçen yıl kurbanda sucuk içini kendim hazırlayıp kasaba doldurtmuştum, çok güzel olmuştu. Geçen sordum, yine içini hazırlayıp getirsem doldurur musun dedim, sadece bayramdan bayrama makinayı çalıştırıyormuş. 3-5 kg için makinayı bulaştırdığıma değmiyor, temizliği çok zor dedi.

Eski usul et çekme makinası ile evde doldurmayı deneyecem, o da biraz zahmetli ama naapalım. Reha beyin pompası da denenebilir.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Ulan, senden bir bok olmaz!!!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ulan, senden bir bok olmaz!!!
    Numan Kurtulmuş gibi partiyi kapatıp AKP de bakanlık peşinde
    Jöleli ve gözlüksüz haliyle sağlam yancı olur

Partizanlar şimdi kızar.. Zira partizanlık ülkemizde kafayı kuma gömmeyi gerektirir.. Ülkemizdeki bütün partiler için aynıdır bu kural tek bir parti yoktur ki farklı olsun, zira fikirleri farklı olsa da genel olarak insan malzemesi hep aynıdır. Nedir o güce tapan itaat eden, doğrunun değil güçlünün yanında yer alıp keseyi dolduran insan tipi..

Çok samimi söylüyorum, bu konuda gençliğinden bu yana elime sağlam fırsatlar geçti, en az 3 teklif ama dikkate almadım bile alsamıydım acaba
    ........

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: ''Okulların tuvaletine sabun koyabilecek noktaya 2027 yılı 2. yarısı itibariyle ulaşmayı hedefliyoruz...''

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uygulanan ekonomik programın olumlu sonuçlarının 2025 yılı sonu itibariyle vatandaşlar tarafından da hissedileceğini belirtirken, okulların tuvaletine tekrar sabun koyulabilecek seviyede bir iyileşme içinse 2027 yılı 2. yarısını işaret etti
    Kaynak Zaytung... Ancak bu sefer nerdeyse hiç abartma yok...

Bu herif Özgür ÖZEL gözünü çizdirince ne halt olduğu belliydi, ulan milletvekilisin genel başkan olunca mı aklına geldi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Saçlarında ağarma falan, herif saçını boyadı sonra, WAK ne boksa sürdüler ondan dedi yahu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 615/998 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •