Sayfa 510/584 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Hep aynı bayat numaralar. Aşşağı bas stop patlat. Yahtacı hep bir umutla satmamı bekliyor mal gibi. Yıllarca emek verdik topladık hiç sana kaptırırmıyım.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Hep aynı bayat numaralar. Aşşağı bas stop patlat. Yahtacı hep bir umutla satmamı bekliyor mal gibi. Yıllarca emek verdik topladık hiç sana kaptırırmıyım.
    Kasımın ilk haftası 3.çeyrek bilanço geldiğinde mızrağın çuvala sığmadığını herkes görecek.
    Tahtacı her turlu oyunu ceviriyor o bilanço geldiğinde hisse fiyatı bu seviyelerde olursa elindeki maldan da olur.

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Kasımın ilk haftası 3.çeyrek bilanço geldiğinde mızrağın çuvala sığmadığını herkes görecek.
    Tahtacı her turlu oyunu ceviriyor o bilanço geldiğinde hisse fiyatı bu seviyelerde olursa elindeki maldan da olur.
    Palacım sen buralardan veriyorsan ben de buralardan eklerim.. 31 Aralık da bakarız kim kazanmış kim kaybetmiş..

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    3.çeyrek bilanço 6 kasım da gönderilecekmiş. 2024'in en iyi çeyreklik bilançosu olabilir, 1 ay süre var..

5. Bilançodan önce şu imtiyaz işi bir çözülse artık, yakında, az sonra diyerek nerdeyse 2 sene geçti.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Şirketimizin 01.07.2024 – 30.09.2024 hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının 6.11.2024 tarihinde kamuya açıklanması planlanmaktadır.
    Dönem

7.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Şirketimizin 01.07.2024 – 30.09.2024 hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının 6.11.2024 tarihinde kamuya açıklanması planlanmaktadır.
    Dönem
    Malesef, hiçbir bilanço savaş senaryolarını kurtaramaz

8.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Malesef, hiçbir bilanço savaş senaryolarını kurtaramaz
    Yıllık kemiksiz 10 lira kar eden şirkette 20 liraya düşmez. En kötü senaryo 70 olur. Benim için düzenli kar önemli...

Sayfa 510/584 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •