90 TL hedefle bir kurum GARAN SAT tavsiyesinde bulunup hedef fiyat vermiş... YUkarı gidecektik 200 TL GARAN??
Originally Posted by nEZamanAKadar marketin potansiyelini anlayabilin mi dayi milyonlarca puan.. deli bişey asla VOB Muş hedge mis yapılmaması gerekiyor VOB yapma yaptirma ailene hayatına yazık. Yapma. baamı diyin dayu ? canlı canlı mezara gir disen daha iyiydi vob candır... can adamı zinde tutar... aptıramanlı olursun her daim
Originally Posted by çıtak ganita ne owlum biz farozluyuz adamın dötünü keseriz çömlekçiyi sorma kentsel dönüşüme girdi, yıktılar heryeri yıkarlarken karşısına oturup ağladım yıkanlara, ekskavatörlere, bulldozerlere beddua ettim ''Allah sizinde evinize başınıza yıksın... '' deye 1000 yıllık hatıralarım getti Dayu sene 98 bilemedin 99 saat 4 buçukta sochi feribotu gelirdi. Ondan sonra akşama kadar say ki cennettesin. vay minski.
Originally Posted by nEZamanAKadar 2024 başında dibten mal alan bile bitmiş gitmiş sıfırlanmış 10 ay olmuş. Tasfiyeyi görüyor musun dayı... Supercycle olmuş zaten emmeee smoothhh operatör killing me softly ve roll the credits.. Asla basaramazsin onlarınkide mallık... iyi olmuş 4 ayda tüm hissler... x2 olmuş... satsalarmış neyi bekliyorlar ? 12x mi
Originally Posted by EMLAK epik emmi.. şimdi yazdığın tüm bu analizlerden sonra pztesi artmı eksi mi açıyoz ben hala bi ok anlamadım Genelde tepede gelirdi. Bu sefer benim de kafayı karıştırdı.
Originally Posted by ALPER Dayu sene 98 bilemedin 99 saat 4 buçukta sochi feribotu gelirdi. Ondan sonra akşama kadar say ki cennettesin. vay minski. ya işte... biz neler yaşadık şimdi düştüğümüz hallere bak mert abi video koyacakta, orada 2 saniye güzel hatun görecez deye bekleşipdururuz
Originally Posted by çıtak ya işte... biz neler yaşadık şimdi düştüğümüz hallere bak mert abi video koyacakta, orada 2 saniye güzel hatun görecez deye bekleşipdururuz Sen ne yaşadın. Ben yaşadım aqua.
Originally Posted by ALPER Genelde tepede gelirdi. Bu sefer benim de kafayı karıştırdı. endeks 4 sene ralli yapacakta tepeyi bulacazda.. işlem açacaz. piv.............öyle ömür mü geçer yaw. bize aksiyon lazım halter. cayır cayır alıp satacak... lotlar havada ucuşacak.
Forum Rules
Yer İmleri