2024 baþýnda dibten mal alan bile bitmiþ gitmiþ sýfýrlanmýþ 10 ay olmuþ. Tasfiyeyi görüyor musun dayý...
Supercycle olmuþ zaten emmeee smoothhh operatör killing me softly ve roll the credits..
Asla basaramazsin
2013 yazmisim 2023 yazacahdim.
Þimdi bunlara nasýl supercycle derecede cisecen dayý ele biþe olmasý için burdan seri taban cizmen lazým dayý ki bu da pek olasý deyil TL olarak sanki form olarak da... Sanki olan olmuþ zati...
O yüzden merakla izliyorum gözlerim gapali epik at izi it izine falan filan..
memed emmide yaþlanmýþ..
dayý tr yaðma ekonomisi maþallah inþallah diye 7 senedir diyoz.
epik olarak ne iþ yaparsan yab depik olarak geri döniya..
sen bize çayýrdan çimenden ottan çiçek bocekten markette gördüklerinden bahsediyin yaw.
nefes alsan zarardasýn dayu ne vobu.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Þuan Demirören news network canlý yayýnda Ýsrail Ýran saldirisi bu gece mi flasiyla yayýn var. Nükleer tesis saldýrýlari konuþuluyor dayý bele biþey ömründe goreemzsin. Epik dayý geliþmeler ekrandan ayrilma bu heyecaný TV den korku pompasýný birlikte yasayacass.
10 milyonluk izrail yarisi yaþlý desen dunyayi feth edeceðimis yarisida bayan desen 2 milyon kiþi bi kýsmý çocuk desen epik dayý bu insanlar matematik bilmiyor galiba veya daha ilginci sayý saymayi bilmiyirler
Stay on your toes epik günler.
epik emmi.. þimdi yazdýðýn tüm bu analizlerden sonra pztesi artmý eksi mi açýyoz ben hala bi ok anlamadým
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri