Sayfa 745/998 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Viop LIX

bakacaz.. oy için nerelere düştüktüklerini görücez.... )

2. Akbank'tan şöyle bir mesaj gelmiş:

Degerli Akbankli,
    1.11.2024 tarihi itibariyla nakit cekim veya kullanim islemleri haric uygulanacak kredi karti akdi faiz oranlari degisecektir.
    TCMB'nin 24.10.2024'te belirleyecegi referans orani uzerine hesap ozeti borcu:
    25.000 TL altinda ise %0.39,
    25.000 TL ve 150.000 TL araliginda ise %1.14,
    150.000 TL uzerinde ise %1.64 olarak;
    gecikme faizi ise belirlenen akdi faize %0.30 eklenerek uygulanacaktir.

Referans orani guncel olarak %3.11'dir.
    24.10.2024'te TCMB'nin degistirmesi halinde yeni oranin akdi ve gecikme faizi hesaplamasinda dikkate alinacagini belirtiriz.

Mealen... Eşşeğin
    "Açık, Mert, Korkusuz" ına biraz fazla su kaçtı.
    Gevşetiyoruz mu?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Hamas saldırısı 7 Ekim miydi? Yıldönümünde bişiler olabilir

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Pastoral bir gün diyorsun.
    yok ya ne pastorali... marketten aldım
    bağı, bahçeyi, dağı, bayırı nerden bulalım ?

üzüm meseleside ayrı birşey mert abi ile aramızda şifreli

Dj yıllık %25 yükselmiş..
    Düzeltme gelirse, Bi sağlam satış ekstra yeriz..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllık endex %+8.77...faiz bileşik %60 getiri
    DJ endex yıllık +26.59... Fed faiz %4.75..5.00

Recebistanda durum vahim..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Üstad elinize sağlık;
    Erdeme, ahlâka, bilgiye yapılan güzel bir vurgu.

Lakin başka bir realite de ; "cehalet mutluluktur".

Beri yandan da "devlet düzen için yönetildiğinde..." denilen burada sanırım bütün dünya devletleri.
    Bunu da biz kontrol edemeyiz.

Komünistler de "bütün dünya devletleri komünist olursa..." dünyada sömürü ve savaş olmaz der.

Bu türden, "iyicil" mesajların bizim topluma ulaşabileceği en basit yol;
    "Herkesin kendi kapısının önünü temizlemesi durumunda, ancak temiz bir ülkede yaşarız..." temalı mikro düzeyde ve herkesçe anlaşılabilir mesajlar sanırım.

Daha 25-30 yıl önce "Abdal'a anlatır gibi kamu spotlarımız vardı bizim." mis gibi. Herkesin anlayabileceği.
    Dünya değişti. Biz de değiştik sanıyoruz ama... Kimisinden 20 yıl öndeyiz, kimisinden 200 yıl geride.
    Sizinde elinize sağlık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8. Graflarla birşeyler anlatmaya çalıştık dün özelden gelen sorulara , graflarımız haftalık aylık
    2008 krizinde nasıl eğilim izlemiş graf o zamanki şartlar şimdiki gibi değildi yabancı yatırımcı mevcuttu piyasada kullanılan bütün enstrümanlar mevcuttu şimdi yabancı yok ve daha kontrollü bir borsa ve bütün herşey fiyatlandıktan sonra 200 günlük ortalamadan yukarı dönmüş ozaman piyasa.
    2 tarih belirledim Nebati ile başlayan seçim ekonomisi ve KKM ve Şimşekle başlayan aldığımız ekonomik yaraları sarmak için ortodoks politikalar altında bir programa başlama tabi bu sürec nasıl yaşandı onuda grafta aklıma gelenleri şekillendirdim.
    Nebati döneminde yatırım yapıcam diye kamu bankalarından çekilen paralarla altın,dolar alınıp KKM üzerinden yeni zenginler yaratıldı , çoğu şirketlerde bunları yaptılar , çekilen ucuz kredilerle borsada hareketler yapıldı , hayatında belki bir daha aynı bilançolar açıklayamacak şirketler makyaj yapılarak halka arz oldu.Yapılan bu seçim kazanma ve popülizmle fatura Şimşekle çıkmaya başladı sonuçta geldiğimiz nokta ortada ufak hatırlatmalar yapmak istedim.
    Bakın bu kadar olay yaşanmış depremde buna dahil pıst 100 verdiğim tarihlerde yükselişi graflarda.Düştü diyorlar düştüğü yok hepsi graflarda çok düştü diyenler yukarda yazdığım halka arz tahtaları , sandalye masa tahtaları xu30 da da koç grubu tahtaları endekse göre daha fazla ama bu tarihteki primlerinede bakın.
    gelelim dönüş başladımı sorusuna trend 9500 altı kapanışlarla biraz yara aldı ellerinde şimdilik gözüken fiaz indirim hikayesi geçen gelen verilerden sonra satış yedik şimdi bu hafta bu konu hakkında tv lerde bir aylık veriden ziyade eylül ayı okulların açılma dönemi vs ile sıva yapılıyor gelen veri için iş ekimide bir görelime kayarsa bu hafta tepki devam eder.Yalnız ekim enflasyon veriside bozuk gelirse yeni dipler arıyacağını düşünüyorum o zaman aşağıda 7800-8000 takip ederim tl bazlı kafa karışıklığı oluyor diye tl bazlı graf üzerinde anlattım yukardada 9500 üzeri kapanışları takip ederim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 745/998 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •