Sayfa 243/415 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 3314 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Fakirler zenginlerden 500 sene evvel cennete girecek hocam öyle deme.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Adamlara yurt dışı olumsuz haber yetmez ise yurt içi olumsuz haber çıkartıyorlar.
    Nasıl karabağ a libya ya girdiysek esraele de gireriz haberi yapanlar 15 gün sonra esrael bize girecek deyip borsayı pert ettirebiliyor.
    Haber işi hep yalan dolan, ben hiç bakmıyorum desem yeridir, ama gözüme çarpan çerçöp ne olursa olduğumda oluyor tabi...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Fakirler zenginlerden 500 sene evvel cennete girecek hocam öyle deme.
    499 olursa hatırım kalır ...

Bu arada sizlere 500 sene sonra katılacağımı üzülerek söylemek zorundayım hahahaha
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Neyse bu dolar grafiğinden arka sayfalarda bahsetmiştim, 16 _17 ay aralığından.
    Şimdi yukarıda ürettiğimiz senaryolara uygun olarak aralık sonu veya ocak ayında bakacağız tahminlerimize.

5. Bu günlük vak vak turuncu trend üzerinde ama haftanın geneline bakmak icap eder.

6. Bu arada bence endeks inanılmaz dengesiz ve kararsız, gelen olsada yoksak modunda işlem yapıyorlar ama sanki pek gelen yok, şuan çoğu hissede trend yok testere var, sözde dik duranlar bile bir bakıyorsun anında tepetaklak olmuş, yine de uzun zamandır taşıdığım pozisyon ile devam ediyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Neyse bu dolar grafiğinden arka sayfalarda bahsetmiştim, 16 _17 ay aralığından.
    Şimdi yukarıda ürettiğimiz senaryolara uygun olarak aralık sonu veya ocak ayında bakacağız tahminlerimize.
    Bu senaryo çok olası geliyor banada, o yüzden eurobondlu fon aldık ama şimdilik mafiş, hep aldığım şeyler önce düşüyor...elim çok uğurlu

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Bu günlük vak vak turuncu trend üzerinde ama haftanın geneline bakmak icap eder.
    O kedi buraya gelecek (:

3 yıl geçti dile kolay...

Sayfa 243/415 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •