Sayfa 796/998 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: Viop LIX

toaso zirvesinden %50 düşmüş.
    audentes Fortuna iuvat

(sabah söylediğim % 2 yi alan çıksın maldan )

KALKIŞMA ÇOK BÜYÜK

ki: kırmızılar ekrana sığmıyor

pempe 1038500

mavi 10300

kırılırsa : 10 lu rakamlara veda 9xxx ler hedefe girer

NOT: bitcolin kazımda 62350 desteği kırılmadığı üçün, iş yatırım köpeksiz köy buldu değneksiz geziyor

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

dün sabah yukarki yorumu yapmıştım kapanışa doğru bu hareket yapıldı en düşük 2.62 gördü.
    benim oyun dün yukarda koyduğum formasyon üzerineydi hesabım sağ omuz olarak hesaplamıştım oda 2.61 denk geliyor burası bugun çalışırsa böyle bir formasyon var elimizde yukarda saatlik 2.69 üzeri kapanışlarda çalışmaya başlar 2.61 altı saatlik kapanışlarda çöp olur.
    Bulut abi yine ne analiz yaptın diyorlar bu sporu yaparım
    şimdi kapanış nasıl yapacağımız önem arz edecek 2.67 kadar geldi oradan saldı.
    bu marj hacim için kullanılırsa 16.30 lara kadar kapanış 2.69 lardan başara bilirse 2.72-2.78-2.79 formasyon hedefimiz.yinede temkinli olun piyasa aç gözlü ve panik yapan oyuncuyu sevmez
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Sabah yukarda verdiğim grafa göre oyun dönüyor okuyorlar her yeri 2.61 daldırdı yukarda 2.67 sağ omuz üzerinde barfiks çekiyor
    FORMASYON AVCISI 53

5. Aslında elimi belli etmeden trade etmem gerek yalnız hafta sonu burada teknik analiz yoktur denildiğinde gördüğümüzü önceden gözüne sokuyorum memed ve onun gibileri dünden beri yazdığım bantlar ortada ben bu bölgeyi belli tahtalarda trade ettim bunu teknik bant ve formasyon üzerinden yanıla bilirmiyim tabiki ama elimde en azından güzel kullandığım silahım var .
    FORMASYON AVCISI 53

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    mayıstan bu yana endekse borsaya bulaşmayarak en iyisini yaptın Akçay . ..bereketli olsun.. .. bende mayısta çıkmıştım ...sabırsız davrandım ..
    kurmuşlar bir sirk kimini maymun kimini aslan kimini fok belirlemiş oynatıp duruyorlar...

kural düzen nizam yok...koca koca kurumların yaptığı açığa satış rezilliğini gördün...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aslında elimi belli etmeden trade etmem gerek yalnız hafta sonu burada teknik analiz yoktur denildiğinde gördüğümüzü önceden gözüne sokuyorum memed ve onun gibileri dünden beri yazdığım bantlar ortada ben bu bölgeyi belli tahtalarda trade ettim bunu teknik bant ve formasyon üzerinden yanıla bilirmiyim tabiki ama elimde en azından güzel kullandığım silahım var .
    sen onu niye dikkate alıyorsun. bozuk türkçe ile her lafında " dayı" diyen birini yoksaymak en doğrusu
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    sen onu niye dikkate alıyorsun. bozuk türkçe ile her lafında " dayı" diyen birini yoksaymak en doğrusu
    Hafta sonu buraya ne yazdığını gördünmü ithamda bulundu grubun varmı üye olalım , iban ver vs yaptı.Medvig geldi gerekeni yaptı varsa bir belgen koy ortaya diye ama iftira insanların içine işlemiş.Burayı okuyan takip eden çok bu yazılardan sonra adam bize özelden yazıyor üye olmak istediğini yazıyor.
    ben ogun daha öncede söyledim benim analizlerimden para kazanan losev yardım yapabilir diye özelden çok kazanan hocam adres ver hediye göndermek istiyorum onlarada yazdım losev.
    gördüğümüzü yorumlayan formasyon avcısıyım o kadar
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 796/998 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •