toaso zirvesinden %50 düþmüþ.
toaso zirvesinden %50 düþmüþ.
audentes Fortuna iuvat
Bulut abi yine ne analiz yaptýn diyorlar bu sporu yaparým
þimdi kapanýþ nasýl yapacaðýmýz önem arz edecek 2.67 kadar geldi oradan saldý.
bu marj hacim için kullanýlýrsa 16.30 lara kadar kapanýþ 2.69 lardan baþara bilirse 2.72-2.78-2.79 formasyon hedefimiz.yinede temkinli olun piyasa aç gözlü ve panik yapan oyuncuyu sevmez![]()
Sabah yukarda verdiðim grafa göre oyun dönüyor okuyorlar her yeri 2.61 daldýrdý yukarda 2.67 sað omuz üzerinde barfiks çekiyor![]()
Aslýnda elimi belli etmeden trade etmem gerek yalnýz hafta sonu burada teknik analiz yoktur denildiðinde gördüðümüzü önceden gözüne sokuyorum memed ve onun gibileri dünden beri yazdýðým bantlar ortada ben bu bölgeyi belli tahtalarda trade ettim bunu teknik bant ve formasyon üzerinden yanýla bilirmiyim tabiki ama elimde en azýndan güzel kullandýðým silahým var .
Hafta sonu buraya ne yazdýðýný gördünmü ithamda bulundu grubun varmý üye olalým , iban ver vs yaptý.Medvig geldi gerekeni yaptý varsa bir belgen koy ortaya diye ama iftira insanlarýn içine iþlemiþ.Burayý okuyan takip eden çok bu yazýlardan sonra adam bize özelden yazýyor üye olmak istediðini yazýyor.
ben ogun daha öncede söyledim benim analizlerimden para kazanan losev yardým yapabilir diye özelden çok kazanan hocam adres ver hediye göndermek istiyorum onlarada yazdým losev.
gördüðümüzü yorumlayan formasyon avcýsýyým o kadar![]()
Yer Ýmleri