Sayfa 824/882 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Sermaye arttırımı değil , sermaye tavanı arttırımı konuşulacak. İkisi bambaşka konu. Sermaye arttırımı diyip gene kafanızdan hayaller uydurmayın toki vs gibi. Geri alimida %1 ihtimal görüyorum %99 olmaz olamaz. Daha önceki 3-4 genel kurulda hisse ile kesinlikle ilgilenmediklerini böyle birseysin asla gündemlerinde olmadığını tek odak noktalarının şirketin gelişimi olduğunu belirttiler. 3 ayda 30m kar eden şirket bu kari hisseyemi bassın napsin bu konudada umut pompalamayin. Biraz araştırın okuyun neden toplandılar toplantı başlıkları nedir vs okuyun……
    Sermaye artırımı olmaması daha iyi..
    Düşük sermaye az lot daha kıymetli..
    Kayıtlı sermaye uzatımı gelir..

2. Hayırlı olsun Üstad, bakalım genel kurul sonrası pozitif gelişmeler olacak mı?

3. Keko, genel kurulda neler konuşuldu, hisse hakkında birseyler konuşuldu mu vs bilgi verirmisin

4.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Keko, genel kurulda neler konuşuldu, hisse hakkında birseyler konuşuldu mu vs bilgi verirmisin
    Ben katılmadım ama katılanlardan bilgi aldım..katılanlar isterlerse burada anlatabilirler..ben onların söylediklerini izinleri olmadan paylaşmam

5. Al unut düşüncem iyicene pekişti..o yüzden de buralardan da takviye yapma kararı aldım..

6.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun Üstad, bakalım genel kurul sonrası pozitif gelişmeler olacak mı?
    Ben hep temele odaklanarak yorum yaptım..fiyatı hep gozardi ettim...temel olarak bilançolar bariz bir şekilde guzellesecegi söylendi bana..Patton çok dürüstmuş ...bilançolara bir katakuli olmaması benim için yeterlidir..

7. Katılanların izni olmadan söylemem ne demem 😂😂 zaten halka açık yapılan bisey gizli birsey mi sanki, müsait değildik giremedik. Milli istihbarat toplantısı değil bu😂 neyse birazdan kap gelir sagol sormadım say

8. Sırbistan’da %15 payı olan şirketin tüm payları 150bin euroya alınmış. Sırbistan %100 bunların degilmiydi zaten orasını tam anlamadım, ama güzel haber. Kâr şirketin cebine kalacak başkalarına bölünmeyecek. Sonunda güzel bir haber geldi

Sayfa 824/882 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •