Sayfa 798/998 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    benim için bugün bist-100 0.80 artı ve üzeri kapatabilirse akümülasyon sürecine girmiş demektir. En kötüsünü geçirmiş olabileceğimizi düşünüyorum bir çok karamsar ve haklı yatırımcının aksine.
    daha yazamadan sopayı çıkardı yine
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

ha gayret pala
    sana artı kapatmak yakışmaz

3. Pala senin gelmişini geçmişini.....homur homur..

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu haberleri yabana atmamak lazım... düşman artık kapıya gelmiyor maalesef... hainler af yok.... Türk'ün hiç şakası yok...
    hangi füzeyi atacağız? envanterimizde İsraile kadar gidebilecek menzilde karadan karaya veya havadan karaya hangi füzeler var bilgi verir misin?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Global spek de İsrail in abd seçimlerine kadar İtrail in İran'a füze atmayacağı haberini almış... dünden beri altın ons ve gümüş ons veriyor.... gümüş ons da şort ta devam...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    hangi füzeyi atacağız? envanterimizde İsraile kadar gidebilecek menzilde karadan karaya veya havadan karaya hangi füzeler var bilgi verir misin?
    ondan ziyade gelecek füzeleri durduracak ne var elimizde, ayrıca böyle bir durumda tüm siyasiler kurtulur olan bizim gibi garibanlara olur bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Memleketin başına ne geldiyse hamaset siyaseti ile geldi bakın 10 seneye anlarsın.
    füze atacakmış
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ondan ziyade gelecek füzeleri durduracak ne var elimizde, ayrıca böyle bir durumda tüm siyasiler kurtulur olan bizim gibi garibanlara olur bence
    ne kadar mühimmatı var ve kurulu durumda mı bilmiyorum ama S400 normalde havadan gelen bu tür saldırıları durdurabilecek sistem.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 798/998 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •