Originally Posted by çıtak ya abi geçen ben sana birşey sormuştum atladın onu bu daha iyi oldu Originally Posted by mert45 Vermedi işte lafı uzatma palişkomun ne zaman vereceği belli mi ki 10278.00
Originally Posted by çıtak bu daha iyi oldu Oovlum şimdi akşam seansında tahta yapiyom ..meşguul etmeen beni 10278.00
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Oovlum şimdi akşam seansında tahta yapiyom ..meşguul etmeen beni 10278.00 Mertabi tahtayı ters tarafa doğru yapıyorsun sanki. Aşağı doğru yapacan
Originally Posted by ALPER Mertabi tahtayı ters tarafa doğru yapıyorsun sanki. Aşağı doğru yapacan Ooolum ,demin yemek yememiştim açtım ..şimdi yemeğimi yedim geldim ..eşit şartlardayız..palişkoomun Hintli yazılım muhendisleriyle karşılıklı kapışacaaz 10284.75
Originally Posted by mert45 Ooolum ,demin yemek yememiştim açtım ..şimdi yemeğimi yedim geldim ..eşit şartlardayız..palişkoomun Hintli yazılım muhendisleriyle karşılıklı kapışacaaz 10284.75 İlk atak onlardan geldi .. 10291.00
Tahta sakindi ,ben geldikten sonra hareketleri görüyon herhıld Canlı ekranın var mı Alpercim 10285.00
Originally Posted by bahriyeli CENK 3000 km menzlli balistik füze halen hazırda var bildiğim kadarıyla resmi olarak envanrtrde gözükmüyor olabilir ,, Bazen el göstermek istemezler tanıtım için özel bir gün bekliyor olabilir bahriyeli Tr henüz testlerde 500 + bandında,... yapabilirse GEZGİN projesiyle 1000 + ya gitmeye çalışıyor,... CENK için bir sıfır fazla olmuş,.... test edilenler hariç envanter şu anda 300 diye biliyorum,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Originally Posted by mert45 Tahta sakindi ,ben geldikten sonra hareketleri görüyon herhıld Canlı ekranın var mı Alpercim 10285.00 Yoksa 15 dk gecikmeli ekrandan mı bakıyon Bu pastadan ne anlamamız lazım !? 10280.00
Forum Rules
Yer İmleri