Sayfa 403/461 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453 ... SonSon
Arama sonucu : 3687 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Dert sahibi olmak isteyen,hasta olmak isteyen kiraya vermek için ev alsın
    Ytd
    kiracına bağlı
    kötü kiracıya denk gelirsen katılıyorum dertsiz başa dert almak evi kiraya vermek
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Dert sahibi olmak isteyen,hasta olmak isteyen kiraya vermek için ev alsın
    Ytd
    borsaya girip parasını gün be gün eritmektense kiraci ile uğraşmak çok daha kolay.

4.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    borsaya girip parasını gün be gün eritmektense kiraci ile uğraşmak çok daha kolay.
    Damdan düşene sor demişler.Ben çok düştüm hem de

Alana hayırlı olsun inşallah ama benden uzak olsun artık ev sahipliği

Borsaya geçtim 2021 den itibaren.Pişman değilim.Son 1 yıllık para erimesine rağmen.Kiradan fazla temettü geliyor çok şükür

5.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Damdan düşene sor demişler.Ben çok düştüm hem de

Alana hayırlı olsun inşallah ama benden uzak olsun artık ev sahipliği

Borsaya geçtim 2021 den itibaren.Pişman değilim.Son 1 yıllık para erimesine rağmen.Kiradan fazla temettü geliyor çok şükür
    Kısa süreli bir dükkan kiracılık deneyimim oldu, aman aman dedim. Ayrıca 2007 den bu yana 17 yıl kiracım olan bir konutum vardı. Hiç sıkıntı çıkarmadı, ne artış dediysem itiraz etmedi(biz de insan gibi makul artışlar yaptık tabi). Her ay kirasını düzenli yatırdı.

Buna rağmen kira geliri için konut önermem. Evi satılığa çıkarmıştım, Allah'tan kiracım da çıktı, şu an hala satılık. En son kiracımın çıktığı kiranın üç katına verme şansım var, çok da soran oluyor. Ama kesinlikle kiraya vermem, konut satışı da yavaş bu aralar, 2-3 ay boş kalacak gibi, yine de satış için beklerim, kesinlikle kiraya vermeyi düşünmüyorum artık.

Valla ben ne yapar eder, (borsa, döviz altın vs) kiradaki getirimi geçerim. Hiç değilse kafam rahat, param likit olur, milletle muhatap olmam.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Kiraya vermek için ev sahipliği herkesin yapacağı bir şey değil. Bu işten para kazanmak için insani vasıflardan yoksun olmak gerekiyor. Biraz yüzsüz, duygusuz, biraz çirkef olmanız lazım. Piyasası 5 iken öyle 3'e , 4'e razı olursan para kazanamazsınız.

Şimdi mesela benim kiracı, abi valla geçinemiyoruz, zaten bu ay da ücretimi alamadım diye ağlasa hemen yelkenleri suya indiririm.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Ev fiyatları düşüyor diyenler sanırım kıçlarından atıyor. Bizim sitede şubatta 2.700-2.800 e satılıyordu evler. Bugün bir satış gerçekleşti 4.300
    Duyunca şok oldum.
    bir halt olacağı yok.

üzücü olanda belediye ve tapuda rayiç bedelinin 360.000 tl olması
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 403/461 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz