Originally Posted by el turco %3. insan acaba diyor El turco başkan galaksinin iki boğası sen ve ben kaldık herhalde. ben ana avrat sövüyorum baya bir her gün ama
Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.
Originally Posted by mert45 https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post6905272 O hep kazanan arkadaş kim 10355.75 abi 1012xxx ten karını almayıp, neden yine bana kızıyon
Originally Posted by the_economist El turco başkan galaksinin iki boğası sen ve ben kaldık herhalde. ben ana avrat sövüyorum baya bir her gün ama hakkaten arada sağa sola kafamı kaldırıp bakıyorum. bir türlü göremiyorum soyumuz tükenmiş olabilir.
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by *Bozkurt Belki inanmazsın ama bugün performansım vasat ötesi oldu, hiç bi dalgayı yakalayamadım 25 puan anca alabildim herif fena oynuyor Ben de 20 kontrat tan ancak toplamda 4700 ancak alabildim...spek çok sahtekar
Originally Posted by çıtak abi 1012xxx ten karını almayıp, neden yine bana kızıyon Ben saa deel ya ..bu craşcı Bosporos a kızgınım Crash dedi otoban dedi ..bi contrarain yapayım dedim ..gene olmadı yauw
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by el turco hakkaten arada sağa sola kafamı kaldırıp bakıyorum. bir türlü göremiyorum soyumuz tükenmiş olabilir. dayu inan yeşiller bizimdir gelecek o güzel günler hem ruha da iyi geliyor yeşil renk isviçreli bilim adamlarının yapmış olduğu araştırmalar neticesinde.
Originally Posted by çıtak ya abi sen niye böyle oynuyorsun ? adam her pozuna 25-30 bing pivan teklif ediyor... neyini beğenmiyon al geç kenara korkma... takta bi yere kaçmaz... gene gelür önüne https://www.hisse.net/topluluk/showt...39#post6903739 Her açtığım pozisyon kafadan minimum 25bin point veriyor ..gene karton kutudayım yahu 10376.00
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Ben de 20 kontrat tan ancak toplamda 4700 ancak alabildim...spek çok sahtekar Seni tebrik ediyorum tohatlı dayucuğum. Herif sert fişkırttırabilir ekranın başından ayrılma dediğin için ben umutlar yarına kaldı diye düşünüyordum
Forum Rules
Yer İmleri