Sayfa 858/998 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,857 - 6,864 arası.

Konu: Viop LIX

güzel açılış oldu..

dünden kalan mallar eridi..

alt kademelere yayıldı sistem..

2. pıst 100 de sabah glen sanayi verileri çok kafalarını yormayacaksa ,
    10-12 barlarında 9055 bölgesine kadar sarkmalar normal 12.00 dan sonra yavaş yavaş yeşile ve yataya bağlaması gerek benim seneryomun çalışması için.Çalırsa oyunu bir kademe daha açıcaz bu öbür haftaya yansıyacak bir analiz olacak benim adıma.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Yabancı gelecek ama iskontolu mal ister. Bunu yapıyorlar. Açığa satış istiyorlar bunu da bir gece de yapacaklar... En önemlisi de swap işi onu da rezervler dolu olmadan yapmazlar. Tahvil faizinin bir yerde yabancılara uygun olması lazım ki uzun vadeli döviz rezervi olsun. Tahvil faizi burası en yüksek değerdir denilen kısmı bulmak lazım. Kilit nokta burası.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    suyun ısısı halen yüksek palamut daha tam yağlanmadı lezzeti biraz eksik ama rakıya mükemmel eşlik ediyor
    Orada yazlık var oraları bilirim yazları ara ara gider resetlerim kendimi şimdi palamut mevsimi çanakkale palamutu yağlı olmaz karadeniz yağlı 1.300 gram geliyor güzel balık , lakerde vs 10 numara.beyoğlu balıkçılar çarşısı lakerdesi kadar olmasada güzel
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    viop cephede de .. abartı olmayan kaldıraçla .. kasım aralık vade hisselerden ufak bir sepet oluşturdum .. ) endekse göre stop ayarladım ... 4 ekim dibi önemli sanırım ..4 gün geçti .. bakalım .. kısmet .. ytd..
    dün ve bugün işlemsizim .. spot cephedeki portföyün kapısı kilitli .. 2025 ilkbaharda açıp bir duruma bakacağım ytd

vadelide 2 gün önce oluşturduğum ölmüş eşek fiyatına gelmiş hisse sepetini takip ediyorum .. u-100 deki 4 ekim düşüğünü stop seviyesi belirledim ...ytd.. kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yabancı gelecek ama iskontolu mal ister. Bunu yapıyorlar. Açığa satış istiyorlar bunu da bir gece de yapacaklar... En önemlisi de swap işi onu da rezervler dolu olmadan yapmazlar. Tahvil faizinin bir yerde yabancılara uygun olması lazım ki uzun vadeli döviz rezervi olsun. Tahvil faizi burası en yüksek değerdir denilen kısmı bulmak lazım. Kilit nokta burası.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Din Bozkurt reisim hünkârımin dükkanda sana böyük boru demiştim %5 gördü bugün. Bizde kahveye gidecek zamanı bulduk. Gittik çay parası ödeyip fırsatı kaçırdık. Prensip gereği takip etmiyorken hisse tutmuyorum elimde bir gün hastaneye gitmiştim hisseler gelmiş kaç gün taban olmuştu o yüzden

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Orada yazlık var oraları bilirim yazları ara ara gider resetlerim kendimi şimdi palamut mevsimi çanakkale palamutu yağlı olmaz karadeniz yağlı 1.300 gram geliyor güzel balık , lakerde vs 10 numara.beyoğlu balıkçılar çarşısı lakerdesi kadar olmasada güzel
    Üstad biz balığa gitmeyiz balık bizim ayağımıza gelir

Oltadan tavaya yapıyoruz
    doğrudur Karadeniz suyu soğuk büyümüş yağlanmıştır ,,yalnız ordan buraya İstanbula buzlansada hava sıcak yorulur balık

Afiyet olsun

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şu alttaki poz açış yerlerini doğru yazmışmıyız ? sanırım yazdık

benim söylediğim 1036250 den kapatırsan.. az biraz karın oluyor

sen git o pozları maliyetim dediğin 1041800 den bi kapat bakayım... noluyor

40 kontrata 21000 tl zarar
    tahminimce seninki 200 kontrattır... 105000 tl zarar yazarsın
    1036500 altını bulamazsan
    ben olsam (nasıl oluyorsa mk ) 1041800 maliyetli 2 parti şortu 1029750 den kapatır,

12 bing pivanı cebe koyar çekilirdim masadan (çıtak bir dahaki rakamları açıklayana dek )

NOT: aslı 12 değil, 6500 pivandır

tanrıperestler vardı,(18 e kadar yatıp, borsa kapanınca uyanan, sonrada zabaaha kadar canı sıkıntısından millete saranı deyom ) birde hayalperestler çıktı başımıza

Sayfa 858/998 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •