güzel açılış oldu..
dünden kalan mallar eridi..
alt kademelere yayıldı sistem..
![]()
güzel açılış oldu..
dünden kalan mallar eridi..
alt kademelere yayıldı sistem..
![]()
pıst 100 de sabah glen sanayi verileri çok kafalarını yormayacaksa ,
10-12 barlarında 9055 bölgesine kadar sarkmalar normal 12.00 dan sonra yavaş yavaş yeşile ve yataya bağlaması gerek benim seneryomun çalışması için.Çalırsa oyunu bir kademe daha açıcaz bu öbür haftaya yansıyacak bir analiz olacak benim adıma.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yabancı gelecek ama iskontolu mal ister. Bunu yapıyorlar. Açığa satış istiyorlar bunu da bir gece de yapacaklar... En önemlisi de swap işi onu da rezervler dolu olmadan yapmazlar. Tahvil faizinin bir yerde yabancılara uygun olması lazım ki uzun vadeli döviz rezervi olsun. Tahvil faizi burası en yüksek değerdir denilen kısmı bulmak lazım. Kilit nokta burası.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
dün ve bugün işlemsizim .. spot cephedeki portföyün kapısı kilitli .. 2025 ilkbaharda açıp bir duruma bakacağımytd
vadelide 2 gün önce oluşturduğum ölmüş eşek fiyatına gelmiş hisse sepetini takip ediyorum .. u-100 deki 4 ekim düşüğünü stop seviyesi belirledim ...ytd.. kısmet ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Din Bozkurt reisim hünkârımin dükkanda sana böyük boru demiştim %5 gördü bugün. Bizde kahveye gidecek zamanı bulduk. Gittik çay parası ödeyip fırsatı kaçırdık. Prensip gereği takip etmiyorken hisse tutmuyorum elimde bir gün hastaneye gitmiştim hisseler gelmiş kaç gün taban olmuştu o yüzden
ben olsam (nasıl oluyorsa mk) 1041800 maliyetli 2 parti şortu 1029750 den kapatır,
12 bing pivanı cebe koyar çekilirdim masadan (çıtak bir dahaki rakamları açıklayana dek )
NOT: aslı 12 değil, 6500 pivandır![]()
tanrıperestler vardı,(18 e kadar yatıp, borsa kapanınca uyanan, sonrada zabaaha kadar canı sıkıntısından millete saranı deyom ) birde hayalperestler çıktı başımıza![]()
Yer İmleri