Originally Posted by mert45 https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post6905759 Çýtak dayu ,senin hesabýna göre ben þimdi ne kadar kazançtayým 10313.00 þimdi fiyat 1029800 den kalanýda kapatýrsan... 4 partiye 6500 pivan kardasýn
Originally Posted by ALPER 4 tane kaðýdým var. 4 unu de ciziverecekmis gibi duruyor. Bakalým napacak. Tup adaya veda etti kaldý 3. Tombala yapamýycaz.
Originally Posted by mert45 Long deði yahu þort deniþtirdin... dalavere yapma... long yazdýydýn helecandan Originally Posted by mert45 10400.00 Ýkinci þort - 10300.00 flat
Originally Posted by *Bozkurt Ben saa dün ne didim. 2.cetonunu iyi yerden furdu, cetonun 1 ini makinadan kurtarma þansý halen devam ediyor. Didim mi dimedim mi Sen kralý ne zandýn Muhhahahahahaaa çýtak dayu iþte ..kafa gidik Paliþkoom ben hareket çektim diye bi afalladý ..fiyatý sabit tutuyor þimdilik 10315.00
Hayat hoþ gerisi boþ
Originally Posted by çýtak 1029800 den kalanýda kapatýrsan... 4 partiye 6500 pivan kardasýn Kapatmaz o onu zarara geçirtene kadar tutar, Onu kurtacaz diye ömrümüz geçti masada dayucuðum. Þeytan dürtüyor salýver kralý sýrtlanlarýn arasýna deye
Originally Posted by çýtak deniþtirdin... dalavere yapma... long yazdýydýn helecandan Originally Posted by çýtak 1029800 den kalanýda kapatýrsan... 4 partiye 6500 pivan kardasýn TL bazlý dediydin ya dün , onu sordum 10320.00 Originally Posted by *Bozkurt Kapatmaz o onu zarara geçirtene kadar tutar, Onu kurtacaz diye ömrümüz geçti masada dayucuðum. Þeytan dürtüyor salýver kralý sýrtlanlarýn arasýna deye
Originally Posted by çýtak kalan þortu 1029800 e yaz... kapansýn... þortta girme þu veriye Ne verisi ?
Originally Posted by mert45 Ne verisi ? Kim neyi vermiþ?
Forum Rules
Yer Ýmleri