Sayfa 640/998 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ta şubatta bulunmuş. Hatta tespiti yapan adamı tehdit etmişler. Vs vs

3. Domuz yemek istemeyen helal sertifikasına değil koşer sertifikasına baksın Yahudiler domuz asla yemez mg karıştırmaz,

İtimat süt ürünleri koşerlidir mesela , onun gibi Şalom gazetesinden bakıp öğrenmek lazım. Veya gazeteye sormak lazım eti nereden alalım abi diye, zira Müslüman a sorsan durum ortada..

Müslüman geçinenler ve Müslümanlıktan geçinenler Yahudiler kadar dinine sahip çıkmaz, sadece laf salatası ile günü geçirirler, İstanbul'da 5 yıldızlı meşhur otellerin hepsinin mutfağında domuz işlenir sana yedirdikleri domuz olmasa bile aynı mutfakta aynı tezgah ve kapta işlem görür.

Yahudiler bir yemek versinler buralarda hahamlar mutfakta nöbet bekler aşçıların yanında, yani ben gençken böyle yaptıklarını şeflerden duymuştum bir vesile ile...

Ahali domuza takmış, iş rakıya kalırsa ben babalara gelmişim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Bakalım kim diyecek köfteye domuz etini dış güçler yaptı diye.

Durmak yok.
    Düşüşe devam.
    Domuz eti de yedirildi millete.
    Sıradaki sahtekarda sıra , kim çıkacak bakalım.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Domuz eti daha pahalıymış.
    Buna rağmen neden domuz eti kullanıyorlar?
    Çünkü kullandıkları yaban domuzuymuş.
    Avcılardan ucuza alıyorlarmış.

Ahanda link.

https://www.sondakika.com/yasam/habe...gmen-17912821/

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bakalım kim diyecek köfteye domuz etini dış güçler yaptı diye.

Durmak yok.
    Düşüşe devam.
    Domuz eti de yedirildi millete.
    Sıradaki sahtekarda sıra , kim çıkacak bakalım.
    En güzeli siyonistlerin oyunu demek, emme yahudiler domuz falan yemez...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. https://youtu.be/YiEqDwYV6Qk?si=m1qBzmt0oiI5pvgr

Bugünkü hikaye önemli zira 2006 yılında yerli tohum yasaklama olayı ve domuz etinin kasaplık et statüsüne alınması anlatılıyor öncesinde Özgür Özel e geçiriyor Cumhuriyet Ak Partisi nasıl olunur falan..

Fakat asıl olay Bayer şirketidir ve onun tarım ilacı bu benim epeydir bildiğim bir konu .

Bayer Amerikan kanserojen tarım ilacı üreten, Monsanto şirketini satın alır bu şirket nedeniyle Amerika'da açılmış kanser davalarına 100 Milyonlarca dolar para öder bu şirketin ürettiği meşhur bir ilaç var round up diye bu ilacı ben de bir kere kullandım köyde , bu ilaç içerisindeki madde ile birlikte bitkileri zehirliyor bitkilere kanser bulaştırıyor bir çeşit ve biz de bunu üretilmiş olan tarım ürünleri ile birlikte vücudumuzu alıyoruz bunun satışının ve kullanımının yasaklanması lazım Avrupa'da 10 yıl uzatıldı bayerin gücüyle ancak kullanımı belli şartlara bağlandı Türkiye'de tamamen round up milletin kafasına göre kullanılıyor Kimin ne kadar kullandığı belli değil bu konu hepsinden önemli bir de yerli tohum konusu çok önemli bu iki konuyla resmen zehirleniyoruz yani paramızla zehirlenerek frankensteine döneceğiz. Bunlarda video da var.

İlacın adı round up ama maddenin ismi Glifosat başka ilaçlarda da olabilir.

Sayfa 640/998 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •