Arama sonucu : 5695 madde; 1 - 8 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by VADE YOK Yazıyı Oku
    Bence geleneği bozmamak için küçükte olsa bi rakam verilmeli..Rekabet ve yatırım için para ayrılıyorsa hiç sıkıntı yok,bu iş onların işi sonuçta..
    Bence de gelenegi bozmamak adina mesela %2 gibi bir sey vermeli bu da kabaca 20 TL yapar.

Bunlar neticede kar etmek ve dagitmak uzere kurulan kurumlar, hayir kurumlari degil.

Bunlar derenin tasi ile elin kusunu vurur afiyetle yerler.

Yatirim yapacaksa alsin uzun vadeli dusuk fayisli evro kredilierini EBRD IFC den mesela, eskiden yaptigi gibi yapsin yine yatirimini ama benim harcligimi versin.

Ben buradan gecinen ve kedilerini besleyen bir adamim..

Das mi yesinler benim kediler???
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Siz söyleyince baktim videonun sonunda
    Bedelsiz dedikodusu çıkarmışlar... diyor

Beni kastetmiyordur herhalde :D

Bir defa bedelsiz potansiyeli bugünkü mevzu degil, 10 yildir yapsa yapardi...

bu dedikoduyu her kim çıkardıysa böyle bir endekste fordu pozitif ayristiracak guce sahipmis. Anca o kadarmış...
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Bir hakkı vereyim.
    Dudu haklıymış.
    Bir yatırım konusunda ne yapalım ya nereye koyalım uzun vade kenarda pata var ticarette de kullanmayacağız diyen arkadaşa ford otosan önermiştim.
    Bugün aradı beni dert yanıyor şöyle oldu böyle oldu vs.
    Dedim ortalamanın yüzde 20 üstünde parayı havale ettieeceğim.
    Hisseleri bana virmanla dedim hemen yan çizdi.
    Hakikaten dudu demişti burda kimseyi düşünmeyin sallayın diye.
    Haklıymış.
     Alıntı Originally Posted by ENastsuD Yazıyı Oku
    60 lira beklerken 0 lira alırsak kötü olur. neyse hayırlısı diyelim vardır bir bildikleri
     Alıntı Originally Posted by dostum2 Yazıyı Oku
    2008 yılından bu yana hiç aksatmadı yine aksamaz çünkü patronlar daha fazla alacak.
     Alıntı Originally Posted by VADE YOK Yazıyı Oku
    Bence geleneği bozmamak için küçükte olsa bi rakam verilmeli..Rekabet ve yatırım için para ayrılıyorsa hiç sıkıntı yok,bu iş onların işi sonuçta..
     Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Net 20 tl öderse öpüp başımıza koyalım derim.

Bedelsiz dedikodusunu da kim çıkardı diyordu şirket 4 ay önce ama bedelsiz açıkladılar.

Şimdi de temettü Kap'ı yok ortada. 4 ay önce de Kap gecikmiş ve bu yılı pas mı geçecekler acaba diye burda tartışmıştık.

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Bedelsiz dedikodusunu da kim çıkardı diyordu şirket 4 ay önce ama bedelsiz açıkladılar.

Şimdi de temettü Kap'ı yok ortada. 4 ay önce de Kap gecikmiş ve bu yılı pas mı geçecekler acaba diye burda tartışmıştık.
    bedelsiz enflasyon düzeltme farkı olarak bekleniyordu, dedikodusu denk gelmiştir, bu tarz dönemlerde çokça bu yorumlar yapılır, hepimizin malumu.

temettüyü es geçmeyecekleri gibi en az 50 lira en fazla 70 lira brüt temettü vereceklerini düşünüyorum. ama bu iletişim modeli yanlış. bu kadar bekletmenin anlamı yok.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •