Sayfa 245/656 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 5246 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Temettü vermez ise, o 500'ü 400'ü bekleyenlere gün doğar. Kağıt ile duygusal bağı olanlar hariç çoğu yatırımcı satar çıkar. Fiyat artmayacak, temettü vermeyecek eeee neymiş yatırım yapacakmış, üstüne bir de bedelli yapsın tam olsun! Yatırım bitmez ki, kaldı ki yaptığı yatırımın geri dönüşü ne zaman ve nasıl olacak, etrafı çinliler bastı diye buradan bas bas bağıran var, yarın bunlar ticari tarafa da girerse ne olacak? O yüzden mutlak suretler 2. temettü verilmeli ve öyle göstermelik vs de olmamalı. Benim beklentim net 50 TL civarı olmaz ise bende artık yavaş yavaş vedalaşmayı düşünebilirim. Nikah kıymadım ki sonuçta...

Syg

2.  Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    Benim beklentim net 50 TL civarı

Syg
    +/- benzer bir miktar beklentim var.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Net 20 tl öderse öpüp başımıza koyalım derim.

4.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Net 20 tl öderse öpüp başımıza koyalım derim.
    bir, sıfırdan büyüktür, o da olur.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by VADE YOK Yazıyı Oku
    Bence geleneği bozmamak için küçükte olsa bi rakam verilmeli..Rekabet ve yatırım için para ayrılıyorsa hiç sıkıntı yok,bu iş onların işi sonuçta..
    Bence de gelenegi bozmamak adina mesela %2 gibi bir sey vermeli bu da kabaca 20 TL yapar.

Bunlar neticede kar etmek ve dagitmak uzere kurulan kurumlar, hayir kurumlari degil.

Bunlar derenin tasi ile elin kusunu vurur afiyetle yerler.

Yatirim yapacaksa alsin uzun vadeli dusuk fayisli evro kredilierini EBRD IFC den mesela, eskiden yaptigi gibi yapsin yine yatirimini ama benim harcligimi versin.

Ben buradan gecinen ve kedilerini besleyen bir adamim..

Das mi yesinler benim kediler???
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Net 20 tl öderse öpüp başımıza koyalım derim.
    Böyle bir miktar ödeyeceğim derse, siz görün oyunu... Buraya da not düşelim.

7. Konuyu değiştireceğim ama; şimdi abd enflasyonu beklentinin üstünde geldi mi, geldi... Adamların borsası çok az birşey negatif etkilendi mi, evet öyle... Şimdiiii ağzımı bozmayacağım amma, bize ne s... oluyor da %2'ye yakın düşüyoruz bu veriden sonra? Ben artık piyasanın en ufak bir rasyonelitesinin kaldığını düşünmüyorum ve bu yüzden diyorum ki; vermemek veya çok az temettü vermek otosan için yıkım olur, bunu fena kullanırlar, sakın buna izin vermeyin...

Syg...

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sorun froto bilanço satış vs değil
    Biste dadanan bir çete var
    Bofa maskesiyle talan ediyor heryeri
     Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    Konuyu değiştireceğim ama; şimdi abd enflasyonu beklentinin üstünde geldi mi, geldi... Adamların borsası çok az birşey negatif etkilendi mi, evet öyle... Şimdiiii ağzımı bozmayacağım amma, bize ne s... oluyor da %2'ye yakın düşüyoruz bu veriden sonra? Ben artık piyasanın en ufak bir rasyonelitesinin kaldığını düşünmüyorum ve bu yüzden diyorum ki; vermemek veya çok az temettü vermek otosan için yıkım olur, bunu fena kullanırlar, sakın buna izin vermeyin...

Syg...
    Talan edilecek fazla bir yer kalmadı
    En uygun yer buraya cagirdiklari bilinçsiz milyonlarca insan

Sayfa 245/656 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •