Sayfa 648/998 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bence inan. Çalıştığım yer Akp nin kalesi. Reisi biraz öveyim dedim. Ooo o da ne millet özellikle gençler baya baya nefret etmeye başlamış. Eskiden 5 yıl kadar toz bile kondurmazlardı. Hayaldi gerçek oldu.
     Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    reha bey bende biraz abartılı buldum ama yanılma payı az olan bir kaç anket şirketlerinden bir tanesidir cumhurbaşkanlığı seçimini anketçilerin ezici çoğunluğu kk oğlunun önde olduğunu kesin kazanacağını söylüyordu oda bu anketçilerin gazına gelip adaylığını dayatmıstı sonar betimar gibi bir kaç anket şirketleri kaybedeceğini söylüyordu ben sonarın anketlerini ciddiye alırım başkanları hakan bayrakçı benim özel yöntemlerim var demişti şu anda siyasal islamcılara onay veren moruklar ve türevleri ciddi sıkıntı içerisindeler eğer bunlara küçük bir harçlık vermezlerse isyan ederler araplara oy vermeyebilirler Türkiyede güneşin doğması için CHP nin oyu en az yüzde kırk olmalı haramilerden kurtulmak için umudumuz gençlerdedir arapta TANRI arayan moruklar ve türevleri ülkemizi iflasa sürüklediler milleti vergiye boğdular milletin boğazını sıktılar sokaklarda can güvenlğiğmiz yok
    Ne diyeyim, Özgür efendiyi ekranda görünce kaşım gözüm seyiriyor neredeyse, umarım dediğiniz gibi olur.

Haaa... Bir daha Atatürk'ün partisi dışında oy vermemeye neredeyse yeminliyim, Özgür efendi bile mani olamayacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    AK Parti'nin TBMM'ye sunduğu ve 100 bin lira üzeri limitli kredi kartlarından Savunma Sanayi Fonu için 750 lira katkı payı kesilmesini öngören yasa teklifinde dikkat çeken bir diğer unsur da saat ve askeri amaç dışında kullanılan insansız hava araçları (dron) oldu. Tasarıya göre; ÖTV matrahı 5 bin lira üzerindeki saatler ve dron'lar da ÖTV kapsamına alınacak. Sıfır araç tescilinde 3 bin lira SSF alınacakmış.

Kaynak : DHA
    Saçma sapan iş, bir tane 100 bini geçen bir kredi kartım var limitini 99 bine düşürürüm.

Hadi diyelim adamın bir milyon limite ihtiyacı var, 10 bankadan 99 bin limitli kart alır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Matrahı 5 bini geçen dronu, ancak profesyoneller ve aşırı meraklılar alır.

Saate gelince arkadaş kolunda hediye getirir, peçeteye makbuz keseriz artık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Saatlere sim taksınlar artık.

Pahalı telefonlara neydi o kod, onun değiştirilmesine izin verseler 3+1 alırlar.

Hatırladım IMEI.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

12 Eylülde çeklere damga pulu yapışacak dediler, ulan çekdeki rakama pul koleksiyonu iliştirmek lazım vazgeçtiler...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. kemal derviş paketine çooooooookkkkkkkkkkkkkkkk benziyor. yırttık desene kriz teget gecer artık

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Mevduat faizinin bir yıl boyunca yüzde 54.80 seviyesinde kaldığını varsayarsak ve her ay alınan faizle birlikte yeniden mevduata paranın bağlandığı düşünülürse bir yılın sonundaki faiz getirisi bileşik olarak yüzde 70.89 oluyor.

Zincir atmış....durum fena....!!!!!!!!!!

8. Konuyla hic alakasi yok ama dolar 60 TL olmasi lazimmis hatta adam hesap yapmis

https://www.facebook.com/reel/868920698716494

Sayfa 648/998 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •