Originally Posted by
MKELES
Bence inan. Çalıştığım yer Akp nin kalesi. Reisi biraz öveyim dedim. Ooo o da ne millet özellikle gençler baya baya nefret etmeye başlamış. Eskiden 5 yıl kadar toz bile kondurmazlardı. Hayaldi gerçek oldu.

Originally Posted by
Megastone
reha bey bende biraz abartılı buldum ama yanılma payı az olan bir kaç anket şirketlerinden bir tanesidir cumhurbaşkanlığı seçimini anketçilerin ezici çoğunluğu kk oğlunun önde olduğunu kesin kazanacağını söylüyordu oda bu anketçilerin gazına gelip adaylığını dayatmıstı sonar betimar gibi bir kaç anket şirketleri kaybedeceğini söylüyordu ben sonarın anketlerini ciddiye alırım başkanları hakan bayrakçı benim özel yöntemlerim var demişti şu anda siyasal islamcılara onay veren moruklar ve türevleri ciddi sıkıntı içerisindeler eğer bunlara küçük bir harçlık vermezlerse isyan ederler araplara oy vermeyebilirler Türkiyede güneşin doğması için CHP nin oyu en az yüzde kırk olmalı haramilerden kurtulmak için umudumuz gençlerdedir arapta TANRI arayan moruklar ve türevleri ülkemizi iflasa sürüklediler milleti vergiye boğdular milletin boğazını sıktılar sokaklarda can güvenlğiğmiz yok
Ne diyeyim, Özgür efendiyi ekranda görünce kaşım gözüm seyiriyor neredeyse, umarım dediğiniz gibi olur.
Haaa... Bir daha Atatürk'ün partisi dışında oy vermemeye neredeyse yeminliyim, Özgür efendi bile mani olamayacak.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri