Hakaret yok -küfür yok...Birisinin SİYASAL İSLAM diyerek değerleri incitmesine karşılık verdiğim ve içeriği dolu cevabıma (tarihten ve islamın geçmişinden örnek vererek) karşılık verilen 30 gün cezayı kınıyorum.
Burada forumdaşlar arasında ,ana avrat küfürler edildi.Ülkenin ortak paydalarına dil uzatıldı-özelden tehditler yapıldı ama kimseye bu ceza verilmedi.
SUÇ İLE CEZA orantısı nerede?
Kırmızı ışıkta geçene idam verirseniz ama ama anayasal suç işleyene para cezası verirseniz bu hukukun ve adaletin temeline aykırı olur.
Bunu sonra tekrar işleyeceğim.
küçük küçük minnak minnak kadar işlediğin günahlar..
büyür büyür büyürde büyür.. samanyolu galaksisi kadar olur abkoş... 4 büyük günah .. bunların yanında venüs kadar kalır .
muhakeme adamısın ya.. göya..
bunu bilmen gerekir sorman değil
oranı anladın mı şimdi.. bence anlamadın![]()
![]()
evet 4 kere ORTA VADELİ TAHMİNDE bulundum ve tuttu...Belgeleri yayınlayacağım.10.600 iken endeks 10.000 altına inecek dedim..9950 oldu...
sonra 10.800 e kadar yükseldik..tekrar, 10.000 altına inecek dedim..9700 oldu(BOZKURT VE FORUM AHALİSİ bizzat şahittir)
Sonra endeks 9400 iken..200 gün ortalama kırılmaz-destektir denildiğinde 12 eylülde: 30 günde 200 gün ortalama kırılır..dedim...ve 22 gün donra duman oldu...
Bu yorumlar elbette VİOB için değildir.VİOBDA 24 saat uzundur..BUnlar SADECE ORTA VADELİ ÖNGÖRÜDÜR...
ve 12 temmuzda endesk 4 numarada ben 5-6-7-8-9-10 bekliyorum dedim ve bunu diğer arkadaşlar da fikrini beyan etti...Endeks agustos vadede duman oldu..
..............................................[/QUOTE]
300 kere yere çöp at.... ama tek bir kere taciz et...veya hırsızlık vs..
Bunlar bir mi?
Bazen on bin küçüğün toplamı tek bir suç etmez.Ortada suç bile yok.
Bir fahiş hata tüm herşeyi bitirir.
forumda yere çöp atma kuralı yok.
eklenirse.. evet suç olur. büyürde büyür. tacizin dik alası olur aynı kuralları 300 gere çiğnemek.
kıvırma huyunu çinde bıraksaydın.![]()
Yer İmleri