bu meret 7000 veya hafif altı bir yerlere gelmeden rahatlamayacak gibi.gelecek beklentilere göre hemen her hisse pahalı görünüyor.Kaldı ki resesyon bizde daha yeni başladı gibi.ihracat pazarlarımızın en büyüğü almanya teknik olarak zaten resesyonda. kısa vade vurkaç dışında durumlar iyi görünmüyor
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
geçen sene pıst 100 2.45-2.50 lerdeyken 3.75 formasyon hedefli graf paylaşmıştım.Ve oralardan %40-50-60 derken pozisyon taşıdım taki ykbnk satış hikayesine kadar baktım çok çoşku var , Tweterda Baki atılay ve Üzeyir doğanın banka satışı hikayesi üzerinde çok goy goylu ve fiyat vermeler üzerine yayınına denk geldim açtım yorumlara baktım uçuyor millet hem endeks hem banka satış rakamları ogun portföyü kapattım , benim oynadığım tahtalar takip edenler bilir endeksle hareket eden badem sistemin gir çık yaptığı tahtalar , Kchol vardı 260 yolladım güzel lotum vardı bozkurtla tup le yarışımızdan burda daha karpuz kesicektik dedi onada burada yazdım mal çoşkuda verilir burada yazılan kayıtlı , sonuç olarak Şimşeğin gelişi ortodoks politika ile gelecek not artırımları, gri listeden çıkma yolu, cds aşağı gelişi , MB bağımsız duruşu vs bir paket yapılıp dışarıda pazarlandı belli bir para çekilip burada %40 dolar bazlı kazanç edip noktayı koydular yerli sistemle başlayan 2.45-2.50 hareketi sonra yabancıyı oyuna gelmesiyle bile oyun 3.44 bittihikaye varken gelen rakam bu şuanda yaşadığımız gerçekleri fiyatlıyoruz o zaman bilançoların bozulacağını , enflasyonun katlamasını bilmiyormuydu millet şimdi neden bu fiyatlamaya şaşırıyor anlamıyorum.Halka arz furyasında neler döndü nasıl fiyatlamalar oldu gördük RESET lenme bittiğinde gerçek fiyatlara gelecek yeni fiyatlamalar başlayacak nakitte olan doğru tahtalarda güzel paralar kazanacak ama göremediğimiz ekonominin ne zaman normale döneceği
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri