Sayfa 975/998 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    beni merak eden varsa zarardayım ... temenni falanda beklemiyorum.

reel bazda hisse tarafındada zarardayım. daha öncede söylemiştim bunu.

dediğim gibi kar zarar edenin parasında değilim.. idda edenin peşindeyim. yoksa zarar kar bin talede olabilir sonuçta.

son 16 senede reel bazda kazanan olduğunu sanmıyorum.. bir pit hoca kazanmıştı sanırım o da tümüyle fona yatırmıştı.

kazanan varsa cidden tebrik ediyorum...böyle bir dönemi kimse yaşamadı. bu enf ortamını yani.

bofa ve bear abiden umutluyum sadece
    2024 yılı sadece bu ay zarardayim
    Bu son çöküş tahmini yönetilmesi çok zor bir çöküş
    Tamamen hukumet in kontrolünde yaratılan bir çöküş
    Kursunum çok %30 civarı oyundayım ama kullanmayabilirim niyeti kötü bopcunun

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    2024 yılı sadece bu ay zarardayim
    Bu son çöküş tahmini yönetilmesi çok zor bir çöküş
    Tamamen hukumet in kontrolünde yaratılan bir çöküş
    Kursunum çok %30 civarı oyundayım ama kullanmayabilirim niyeti kötü bopcunun
    özelikle son 6-7 senedir reel bazda ort enf. üzeri kar eden varsa cidden tebrik ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    özelikle son 6-7 senedir reel bazda ort enf. üzeri kar eden varsa cidden tebrik ederim.
    Yok asla enflasyonu geçen mümkün değil varsa da son çöküş de hepsini vermiştir
    Sasa hektas bile uzun vadeli tutanların hemen hepsi enflasyonu bırakalım kağıt üzerinde de zarardalar
    Kağıda çok guvendiler her düşüşte aldılar ortalamaları çok yükseldi
    Ben aylardır buraya dadandilar hissecileri düzecek bademler diyordum hisseyi gectim günlük oynayanlar bile ciddi problem yaşamaya basladi
    Ne teknik ne temel ne yurtdisi ne fed ne Çin tesvik tüm dünya şov yapıyor
    Burası sadece çöküyor durum oldukça kotu

4. yarın yüzde kaç düşeriz acaba bugün zaman olsa bir yüzde 2 daha basacaktı aşağı gong çaldı.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Yok asla enflasyonu geçen mümkün değil varsa da son çöküş de hepsini vermiştir
    Sasa hektas bile uzun vadeli tutanların hemen hepsi enflasyonu bırakalım kağıt üzerinde de zarardalar
    Kağıda çok guvendiler her düşüşte aldılar ortalamaları çok yükseldi
    Ben aylardır buraya dadandilar hissecileri düzecek bademler diyordum hisseyi gectim günlük oynayanlar bile ciddi problem yaşamaya basladi
    Ne teknik ne temel ne yurtdisi ne fed ne Çin tesvik tüm dünya şov yapıyor
    Burası sadece çöküyor durum oldukça kotu
    maalesef hadi burada batıracak veya para kaybedeceğimiz kadar paramız var en azından takılıyoruz ediyoruz ama memleketin durumu cidden çok kötü.

benim amacım zaten uçuyorum kaçıyorum katlıyorum diyenlerin yalanını ortaya çıkarmaktı .

ekstre dışında her şeyi söylediler.. birazdan da kafir falan demeye başlarlar ..

eğleniyoruz işte..çoluk çocukla

6. fuhuş son hızıyla otobanda..
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

borsa kapandı adam hala veriyor..

8. Sp 1 yıllık usd bazlı getiri %40 a yakın
    Bist 1 yıllık tl bazlı getiri % 5
    Kagitlar - 20 - 30 lar da
    Sp de enflasyon % 3
    Burda enflasyon %70

Bu tablonun mimari adama herkes 1 ay önceye kdr çok başarılı diyordu
    İnanılmaz

Sayfa 975/998 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları