Sayfa 661/998 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. siyasal islamcılarla mafyanın tetikçi siyasi ayağıyla yağmalayıp iflas ettirdikleri ülkemizi şimdide vergi teröriyle saldırıp tehdit ediyorlar maliye bakanı yaptıkları saftirik mehmet şimşek geceleri yatarken nasıl yapsam nasıl etsemde bu krizi durdursam diye düşünüp duruyor bir kere sen kuyuya atılan bu kayayı çıkaramazsın nufusunun yüzde sekseni yaşamın kıyısında yaşıyor neyini alacaksın parası yokki faizle para kazansın gırtlağını sıktığın sanayicide iflas ederse osmanlı gibi meteliğe kurşun sıkarsın Türkiye cumhuriyeti siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı al aşağı edilmedikçe bu ülkeden bir şey filizlenmez benim umudum gençlerde şeylerine ölüm korkusu düşünce arapta TANRI aramaya çıkan moruklar hayattayken ülkemiz büyük bir risk altında olmaya devam edecek

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Yarın ucuz ucuz hisseye gireyim diyorum. Salih sen ne diyon Selin Dion.
    Önce nereye kadar düşeceğimizi bilsek o kolay dan temmuzdan nerdeyse 30 işlem günü arka arkaya düştük. Böyle bir düşüş satış borsa tarihinde nadir. Herkesin zararı büyük. Halka arz olan 200-300 şirketler muhtemelen hala pahalı. Koskoca yatak ücreten fabrika 100 milyon dolar bilgisayar satan firma 500 milyon dolar. Eczacıbaşı holding in ortağı bir sürü İstanbul da arazileri olan ilaç vs üreten 750 milyon dolar. O pahalı halka arz hisselerin elekten geçip aşağıdaki gerçek değerine ulaşması da yıllar sürecek.

3. Borsada 7,5 milyon yatırımcı perişan, çiftçi perişan, asgarî ücretli kirada oturan perişanın karakupu, kirada oturan emekli perişan, maaşlı kesim perişan, çocuk okutan perişan, sanayiciler perişan say say bitmez. Bu akp liler nasıl sokağa çıkıyor onu anlamış değilim. Çok sürmez bir ikisinin burnunu kırarlar.

4. Kredi kart limit düşürmesi için HSBC de butonu pasif yapmışlar. Değişmiyor.
    ING de böyle bir seçenek bile yok. Sadece artış var.
    İŞ bankdaki mobil ise acele etmeyin henüz yasalaşmamış diyor. Ancak düşürmeye izin veriyor.

Bu uygulama halktan çok bankaları etkilemiş görünüyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kredi kart limit düşürmesi için HSBC de butonu pasif yapmışlar. Değişmiyor.
    ING de böyle bir seçenek bile yok. Sadece artış var.
    İŞ bankdaki mobil ise acele etmeyin henüz yasalaşmamış diyor. Ancak düşürmeye izin veriyor.

Bu uygulama halktan çok bankaları etkilemiş görünüyor.
    Ancak telefon bankacılığı ile hepsinin limitini düşürebiliyorsunuz.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. 5000 tl üzeri saatlerden de yüzde 20 ÖTV alınacakmış yasalaşırsa..

Kızımı mecliste 100 000 değil 75 bin TL mayış ile işe guysunlar, kredi kartı parasını ödemeyenin kendisini babasını, 7 ceddini, hayinn ilan etmezsem, , hatta 750 yetmez en az 1750 olsun diye bağıracağım.

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kredi kartlarını güncelledim bütün bankalar girişte bu yasa henüz geçmedi teranesi dinletiyorlar.

Walla benim kartlarımı hemen iptal etsinler etmezlerse hatırım kalır, işte meydan..

Sanki kredi kartı bedava para dağıtıyor sanırsın adamların konuşmalarını dinlesen...
    Hakikaten saçmalamak böyle bir şey.
    .
    Banka bana limit düşürmeyelim diye çip para teklif etti kabul etmedim protest müzik yapıyorum bugünlerde, kimdi protest müzikçi vardı?
    https://x.com/ajans_muhbir/status/18...XZcmdCNTw&s=08

milli formayı temsil eden bu kızımızın haklı gururunu taşımayan bizden değildir.

destici abi ne dedin?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    100.000 lik kartımı internete girip 99.990 tl ye güncelledim
    Destici düşer mi peşime
    İyice zırvaladı bohçacı ile yarışıyor.
    99.690 yapsaydınız keşke.
    Mesajı daha net vermiş olurdunuz.

Bu arada yeniden ele alacaklarmış

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...yasa-17930663/

Sayfa 661/998 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri