Sayfa 663/998 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Şimşek: Gelir konusunda adımlar atmaya devam edeceğiz, mali disiplin konusunda kafamızda zerre tereddüt yok

Şimşek: Kamuda zaruri kiralamalar dışında izin vermiyoruz, kiralamalar %15 geriledi

Şimşek: SWAP hariç net rezerv artışı 100 milyar doların üzerinde

Şimşek: Risk priminin 200'ün altında olması lazım ama bunu sağlayacağız, biraz sabır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şimşek: Kredi kartlarından savunma sanayiye aktarılacak kaynağın amacı ülkemizin caydırıcılığını artırmak

Şimşek: Hava savunma sistemi kurulması kararı alındı, savunma sanayisinde 1000'in üzerinde proje var, hepsi yüksek teknoloji

Şimşek: Savunma sanayisinde ilave kaynak talebi oluştuğunda savunma sanayisine destek vermekle birlikte bütçenin deprem yaralarını sarmakla meşgul olduğunu belirttik

Şimşek: Savunma sanayisinin bütçe desteğine ihtiyacı var, tedbir seti kurulmasına karar verildi, öneriler alındı ve nihayetinde enflasyonu artıracak artışlardan uzak durmamız gerektiğini söyledik, işlem bazlı ücretlere yönlenildi KDV gibi artısı yapılarak enflasyonu arttırmaması için bu yol tercih edildi .

Şimşek: Kredi kartlarından aktarılacak kaynak tamamen savunma sanayi fonuna aktarılacak, bütçe açığını azaltmakla ilgili değil, bu kaynak bütçeyle aktarılmayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kredi kart limit düşürmesi için HSBC de butonu pasif yapmışlar. Değişmiyor.
    ING de böyle bir seçenek bile yok. Sadece artış var.
    İŞ bankdaki mobil ise acele etmeyin henüz yasalaşmamış diyor. Ancak düşürmeye izin veriyor.

Bu uygulama halktan çok bankaları etkilemiş görünüyor.
    iş bankasında kart ayarlarından giriliyor
    1 ocağa kadar bekleyin
    iş bankasında benim limit tam 100.000 di 99.990 yaptım
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bonus platinum kart iptali için 34 dk hatta bekledim.troy kart için ise tekrar aramam gerekiyormuş gece 12 civarı aradım 13 dk sonra ancak baglanabildim.her 2 sinide iptal ettirdim.ustelik 3 hafta önce almıştım.6 ocakta yine talep ederim.yenisini alırım ...aklımızla dalga geçip vergi alandan bu şekilde mücadele....kim yediyse o sofrayı toplayacak.zaten diğer vergilerden iflahimiz kesilmiş...bu tip vergilerden kaçınmak bilakis vatandaşlık görevimizdir hakkimizdir...ytd
    İş bankası hesabıma giremiyorum. Çok fazla yoğunluk oluşmuş anlaşılan...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Şimşek : 2023/2024 yılında son yaşandığımız depreme 2.5 trilyon lira kaynak aktarmış olacağız

Şimşek : Milletimizin endişesi olmasın , bu gelirin 1 kuruşu bütçeye gelmeyecek savunma sanayiye gidecek . Biz zor bir coğrafyada yaşıyoruz , etrafımızda savaş var ve ülkemizin korumamız lazım

Şimşek: Zamanında deprem sonrasında vergiler getirilmiş fakat bunlar deprem fonunda toplanmamış bütçeye aktarılmış

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    99.690 yapsaydınız keşke.
    Mesajı daha net vermiş olurdunuz.

Bu arada yeniden ele alacaklarmış

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...yasa-17930663/
    ben demiştim
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    muhtemelen mecliste 100.000 150.000 olur
    olmazsa baktım kartlarıma birinin limiti 1.000 tl
    biri 100.000 tl biri 240.000 tl
    240lık duru
    100 lük 99 a iner
    bu fikri ortaya atan bürokrat kimse onun anasını ermeniler ayrı rumlar ayrı bellesin
    bu vergileri eleştirenlere rum ermeni pkk lı fetöcü diyen adamı
    dünya alem belllesin
    devleti soydular soydular
    dolaylı yoldan toplanan vergilerle milleti soydular
    para kalmadı
    baktıalr mama bitti
    2 yıldır direk milleti soyaya başladı hırsız sürüsü
    bir halt olacağı yok.

Şimşek : Ekonomide yavaşlama oranı iddia edildiği kadar büyük değil

Sayfa 663/998 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •