Sayfa 997/998 İlkİlk ... 497897947987995996997998 SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,969 - 7,976 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek:

"Kiralara %25 zam sınırı getirmişler. Biz bunu kaldırdık. Bu sınır kalkınca geçmiş yılların enflasyon farkını yansıtmaya çalıştılar, kiralar %120 arttı.

Kiraya %25 sınırı getirilmeseydi, enflasyon hedefimize daha yaklaşacaktık."

ben getirdim %25 sınırını...
    Tuik 'te kaç çıktı? Bilen arkadaş var mı?
    %120 açıklamadı biliyorum,enflasyon yüksek çıkmasın diye.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bu kiraya zam sınırı başka ülkelerde de geldi. Hollanda Kanada gibi benim bildiğim.

Bizdeki fark şu oldu biz yabancıya ev satışını sınırlamadık. Sınırlamayı bırak çok fazla serbest bizde o iş.

Aslında barınma sorununu 1 kuruş ilave para harcamadan çözmek bana göre mümkün.

2 önerim var.

1) yabancıya satışı zorlaştır.
    2) belli üniversitelerde en azından belli bölümleri kapat. şehirler ferahlayacaktır. aileler ferahlayacaktır. çünkü bazı bölümlere gerçekten marketin bir gram ihtiyacı yok.
    Millet uzaya koloni kurmaya uğraşıyor. Biz maslowun ikinci basamagindayiz. Emeği geçenlerin geçmişini sileyim.

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bu kiraya zam sınırı başka ülkelerde de geldi. Hollanda Kanada gibi benim bildiğim.

Bizdeki fark şu oldu biz yabancıya ev satışını sınırlamadık. Sınırlamayı bırak çok fazla serbest bizde o iş.

Aslında barınma sorununu 1 kuruş ilave para harcamadan çözmek bana göre mümkün.

2 önerim var.

1) yabancıya satışı zorlaştır.
    2) belli üniversitelerde en azından belli bölümleri kapat. şehirler ferahlayacaktır. aileler ferahlayacaktır. çünkü bazı bölümlere gerçekten marketin bir gram ihtiyacı yok.
    %25 çalışana zam veriyorsun ama ev sahibi %50-60 yapıyor beğenmiyorsan çık diyor kiracı cinnet geçirip mal sahibi ve oğlunu vuruyor haberlerde yada ailenden kısıtlayıp kirayı kabul edip sadece nefes almak ve karın tokluğuna yaşam sürüyor insanlar kimin yüzünden yöneticem diye aday olup yönetmeyenler yüzünden Kemal sunal bir film repliğindeki gibi peki hakim bey suçlu kim.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Ayhan başkanım iyi günler.

Arasıra özelden lütfedip görüşlerinizi atsanız diyom.
    Hani geçen sefer ki gibi.

Saygılarımla
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Taner Genek
    @TanerGenek
    Gece 4 saat bunlara kafa yordum

Çok büyük oyun var bunu söyleyeyim ve kenara çekileyim

Bu yüzden boğaların 8700/8444 altına indirmemeleri şart ve savaş bölgesi
    Hatta bu bölge 8400 stoplu alım bölgesi olarak kalabilir

YouTube sayfamda bu hafta bir video hazırlayacağım takip edenler izleyebilirler

Herkese bol kazançlar
    ÖÖ 11:53 · 15 Eki 2024
    ·
    hayda Tanerde aynı rakamları vermiş
    FORMASYON AVCISI 53

6. Teknikçilerin rakamlarını alıp orta vade analiz satan çok piyasada dikkat edin 8700 dönerse buradan dönecek dedim diyecek çok 7300 düşerse buraya kadar düşecek demiştim diyende çok ama aradaki oran %18 fazla
    FORMASYON AVCISI 53

Selam gençlik,
    boş tartışmaları bir kenara koyun da, yeni başlığı, şöyle abdesti sağlam, bu sıralar pek günah işlememiş temiz bir arkadaş açsın.
    Bu sözüm başlık sahibine şey anlaşılmasın, bizim şu an mübarek bir arkadaş tarafından açılmış, temiz bir sayfaya yazmamız lazım.
    Piyasayı boğa moduna alalım. Varsa taliplisi açsın. Yoksa ayasofya kardeşimin açmasını isterim şahsen.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Selam gençlik,
    boş tartışmaları bir kenara koyun da, yeni başlığı, şöyle abdesti sağlam, bu sıralar pek günah işlememiş temiz bir arkadaş açsın.
    Bu sözüm başlık sahibine şey anlaşılmasın, bizim şu an mübarek bir arkadaş tarafından açılmış, temiz bir sayfaya yazmamız lazım.
    Piyasayı boğa moduna alalım. Varsa taliplisi açsın. Yoksa ayasofya kardeşimin açmasını isterim şahsen.
    selam abi.

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=59560

sevgili SEL üstad açtı bile )

tertermiz sayfa..

el turco cenapet çıktı

imanını gevretti boğaların...

Sayfa 997/998 İlkİlk ... 497897947987995996997998 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız