Sayfa 320/475 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sayı 48 oldu. Dünkü 1 milyon alimin etkisi ile gel vatandaş mı yaptilar acaba.. dikkat çekmek için. Sevmiyoree böyle şeyleri..
    Bergen den son attığım klip geçerli hala. Ytd
    İncesting te son 24 saatte en çok eklenenler listesindeymiş. Bilemem orada öyle yazıyor. Ytd

2. Mumlara bakıtığımızda;
    düşen blok boğa ile al vermiş! Tabi sonraki şartları oluşturması gerek. Ytd

3. Haftalıkta 3758 destek, 4074 direnç gibi görünüyor. Tabi teknikçiler daha iyi bilir, ben kendi çapımda öylesine, lütfen kaile almayınız. Sonra yan yattı çamura battı laf edilmesin. küstürmeyin kimseyi! Herkesin fikri var herkeste paylaşabilir. Ben bildim ben yaptım diye birşey yok, olur olmaz kimse bilebilemez bu piyasa bilememeye gayet müsait zaar.. Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bugün salıydı salladılar, Yarında çarşamba çarşafa dolamazlar ise!
    Perşembe MB neticeye ne kaldıyı görücez. Ben pas geçiyorum, endeks rölans mı der, rest pot açık mı der orasını bilemem. Üniversite yıllarım aklıma geldi. poker,King vs cepte para hep yoktu zaten.. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    İncesting te son 24 saatte en çok eklenenler listesindeymiş. Bilemem orada öyle yazıyor. Ytd
    Bu iyi de olabilir, kötü de! Medya benim elimde değil, kuşlu kuşsuz sitede yüzbin baloncuklu takipçileri olanları bilemem, trol ve buna bağlı botcuları da bilemem. Gördüm yazdım işte! Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Mumlara bakıtığımızda;
    düşen blok boğa ile al vermiş! Tabi sonraki şartları oluşturması gerek. Ytd
    Ha buna özel bir durum değil burada yazdığım için yanlış anlaşılmasın! Endeks hamile boğa, çoğunluk yine öyle boğa, gebe!!
    Bunun böyle görünmesini sağlayan, tahtacıların çizdiği çizgiler ve ana tahtacının karekteri! Karikatür değilse! Hani öyle gibiyiz ya kaç zamandır karikatür çizsen anca bu olur! 2.5 dolardan 1 dolara inişin resmi! Ytd

7. Tarkan dan
    Nasıl geçti habersiz, o güzelim yıllarım.
    eskilere atfediyorum..

https://youtu.be/H8pPH8yVYcU?si=dtkNQD4S-Ys93_V2

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yoğun istek üzerine hesaplarsam..
    17 Euro pandemide karşılığı (7 lira baz alırsam) 119 lira ederi varmış..
    Bugün ederi 38 Euro ya yükselmiş ise 1406 liraya denk gelmektedir.. Gurur duymayacaksinda ne yapacaksın moza hojam... Ytd.
    biz de hep 1 dolar.süleyman hep başbakan hep başbakan hep süleyman...

Sayfa 320/475 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •