Sayfa 251/438 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 3501 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    BİST'teki katılımcıların %99 u bilinçsiz borsacı kategorisindedir nokta. Bu oranın makul bir seviyeye inmesi için en az 2 jenerasyon gerekiyor yani 50 yıl. Bu noktadan yola çıkarak bu gerçeği fırsata dönüştürmek icap eder. Akıllı borsacının yapması gereken işte budur.
    Your loss is my gain denir. Uyandırma kerizleri TH Bırak hayaller ile alsınlar. Onlar alıcı olmasa 34 dolardan frotoyu 2.5 dolardan eregl yi kimlere satacağız. Bu arkadaşlar olmasa düşünsene halimizi.
    Ya da bu arkadaşlar olmasa ucuzdan malları nasıl alacağız. Tutun bu malları çok iyi olacak biz geliyoruz diyorlar 5 sene bekleyin falan borsa uzun vadedir falan filanla karışıııııkk.

2. Adam gelip burada herkese istediğini söylüyor. Din muhabbeti bile yapıyor. Biri çıkıp sen fedorsun sen bilmem nesin diyor. Bir Allah'ın kulu da bu adamlara yahu siz necisiniz ne iş bu demiyor. Hisse.net forumunun da kalitesi bu kadar. Bu arkadaşlar çok kaliteli bilinçli ya, o sebeple buralardalar. Buraları da Ata Yatırım'dan tutun Bofa'ya kadar herkes okur. Mesaj sayısına bakar sonra der ki "Oo bilinçsiz yatırımcılar gelmiş. Hemen eregl short açalım".

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Your loss is my gain denir. Uyandırma kerizleri TH Bırak hayaller ile alsınlar. Onlar alıcı olmasa 34 dolardan frotoyu 2.5 dolardan eregl yi kimlere satacağız. Bu arkadaşlar olmasa düşünsene halimizi.
    Ya da bu arkadaşlar olmasa ucuzdan malları nasıl alacağız. Tutun bu malları çok iyi olacak biz geliyoruz diyorlar 5 sene bekleyin falan borsa uzun vadedir falan filanla karışıııııkk.
    Şu üsluba bak. Neyse seviyene inmeyeceğim.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Insanin hayatinda bazen sansiz donemler olur.
    girdigi kagitlar dusmus olabilir bu demek degildirdi bir ekibin parcasi
    sansi kotu zamanlamasi kotu diyebiliriz
    Sizden ricam yeter artik yuklenmeyin fedora
    ereglide bekleyerek daha sonra afes ve endeks fonu alarak zaten maddi olarak fazlaca zarar gordu
    baskasinin zarari ile mutlu olmak bizlere yakismaz . Keske herkez kazansin .
    2 hissede üst üste zarar ne ki zaten benim rekor 7 kere yabancı tarafta. küçük sayılır bi meblağ ile denedim gitmesine de biraz üzüldüm ama borsada nasıl batılabileceğine güzel bir örnek. sağlam şirketleri ucuza yakaladığımda ve yüklü aldığımda ise kaybetmiyorum. ereğli dahil buna bence. iyi bir karla 60dan bırakabilirdim hepsini yoksa.

5. Bu iki arkadaş bu üslupla konuşma hakkını nasıl buluyor? Ben buradaki diğer forum üyelerine de söylüyorum. Hepiniz şikayet edin bunların mesajını. He tabi bu forumda bir moderasyon varsa.

6.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Bu iki arkadaş bu üslupla konuşma hakkını nasıl buluyor? Ben buradaki diğer forum üyelerine de söylüyorum. Hepiniz şikayet edin bunların mesajını. He tabi bu forumda bir moderasyon varsa.
    Borsanın acımasız kuralları. Birileri kaybedecek birileri kazanacak.
    Neyse senin seviyene çıkım. Okşa işte patlıcanlarını falan. Oldu mu seviye ?

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    BİST'teki katılımcıların %99 u bilinçsiz borsacı kategorisindedir nokta. Bu oranın makul bir seviyeye inmesi için en az 2 jenerasyon gerekiyor yani 50 yıl. Bu noktadan yola çıkarak bu gerçeği fırsata dönüştürmek icap eder. Akıllı borsacının yapması gereken işte budur.
    Bu konuda haklısın üstad. US'teki sistemin oturması lazım. US'te 18 yaşında raf dizip, starbucks'ta çalışıp saatte 18 dolar kazanmaya başlayan genç hemen gidiyor Mc Donalds hissesi alıyor. Bizim burada BES'i ve bilinçli hisse senedi yatırımını belki liselerde finansal okur yazarlık adı altında gençlere öğretmemiz lazım. Periyodik krizlerde diplere yakın bölgelerden hisse senedi toplayabilen BIST katılımcılarının alternatif yatırım araçları arasında kaybetme riski yok denecek kadar az. Ama BIST ne zaman popüler oluyor? Tabii ki dolar bazlı zirvelerine yaklaştığında. 12.000'deyken 10 milyon BIST yatırımcısı piyasada aval aval dolaşırken, BIST 250 dolara düştüğünce 5 milyonu buhar oluyor. Oysa; bu 5 milyon yatırımcının şimdi varlıklarının en azından bir kısmını BIST'e aktarması daha mantıklı. Tabii uzun vadeli bakış açısından bahsediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Bu iki arkadaş bu üslupla konuşma hakkını nasıl buluyor? Ben buradaki diğer forum üyelerine de söylüyorum. Hepiniz şikayet edin bunların mesajını. He tabi bu forumda bir moderasyon varsa.
    Ülke Ortadoğunun çöplüğüne dönmüş, elini attığınız her yerden kokuşmuşluk akarken, siz sadece bu mesajlara mı kızgınsınız...

Oysa ben nelere kızgınım bir bilseniz...

Sayfa 251/438 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •