Neyin borsayla ilgili olup olmadığı konusunda kimse önyargılı olmasın. Burası ereğli forumu ve sadece ereğli konuşulur diyenlere sorum olacak.
Ereğli bu yıl borsa adına siz ne istiyorsanız yapmadı mı? Bedelsiz dediniz, temettü, hisse geri alımı, yüksek kar dediniz yapmadı mı? Yetmedi demir madeni buldu, hem de en yüksek tenörden. Altın da olsun dediniz onu da bulmadı mı? Tüm bunlara rağmen kayıplar neden? Ereğli dışına çıkmadan cevaplayın da görelim?
Aylardır söylüyorum, programa ve siyasetçiye güven yok, zaten paraları da yok, belki erken seçim bile fiyatlanıyor ama bunlar ereğli formunda konuşulmaz çünkü siyasi konuya girer. İyi, konuşmayın o zaman.
Peki Türkiye'de siyaset neyle ilgili? %99 din gerisi su.
ABD başkanın oğlunun seks partilerinde çırılçıplak ve uyuşturucu çekerken 9000 civarı resim ve videosu çıktı, yetmedi vergi kaçırdığı belgelendi ve mahkemede kabul etti suçunu ama finans piyasalarında haber değeri bulmadı. Biz de öyle miyiz? Siyasetçilerin dinle iç içe geçtiği ülkede son 25 yılda siyaset tamamen din olmadı mı?
Elbette konu din ve siyaset olunca forumlarda seviyesiz atışmalar yaşanacağından yasaklandığının farkındayım ama görünen o ki; bu konuları konuşmamak da yatırımcıyı kurtarmaya yetmemiş.
Karlılık çok düşük sektör sıkıntılı Çin öldüruyor fiyatları , anlanlattiginiz tüm kısımlar hikayede güzel fişekleyici bir element olabilir ama asıl konu sektörün kar marjları , o kısım düzelmedikçe kim ne anlatsa boş , TH ile kucuk ortagi bosuna mi ugraşıyo burda tum gün silkelemeye amaç sektör o kıvama gelmeden kağıdı asagilarda tutmak ki sinyali gördüklerinde dusukten maliyetlensinler 3 kotü gelicek 4. Ceyrekte cok muhtemel ki kotu bu saatten sonra mucize olmazsa
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri