Sayfa 252/398 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 3177 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Bu iki arkadaş bu üslupla konuşma hakkını nasıl buluyor? Ben buradaki diğer forum üyelerine de söylüyorum. Hepiniz şikayet edin bunların mesajını. He tabi bu forumda bir moderasyon varsa.
    benim ret listesindeydi çok önceden beri. ama alıntılarda görüyorum bu sefer de :D dediğin gibi yaptım. hakaret olan mesajı. hayırlısı.

2.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Adam gelip burada herkese istediğini söylüyor. Din muhabbeti bile yapıyor. Biri çıkıp sen fedorsun sen bilmem nesin diyor. Bir Allah'ın kulu da bu adamlara yahu siz necisiniz ne iş bu demiyor. Hisse.net forumunun da kalitesi bu kadar. Bu arkadaşlar çok kaliteli bilinçli ya, o sebeple buralardalar. Buraları da Ata Yatırım'dan tutun Bofa'ya kadar herkes okur. Mesaj sayısına bakar sonra der ki "Oo bilinçsiz yatırımcılar gelmiş. Hemen eregl short açalım".
    Neyin borsayla ilgili olup olmadığı konusunda kimse önyargılı olmasın. Burası ereğli forumu ve sadece ereğli konuşulur diyenlere sorum olacak.

Ereğli bu yıl borsa adına siz ne istiyorsanız yapmadı mı? Bedelsiz dediniz, temettü, hisse geri alımı, yüksek kar dediniz yapmadı mı? Yetmedi demir madeni buldu, hem de en yüksek tenörden. Altın da olsun dediniz onu da bulmadı mı? Tüm bunlara rağmen kayıplar neden? Ereğli dışına çıkmadan cevaplayın da görelim?

Aylardır söylüyorum, programa ve siyasetçiye güven yok, zaten paraları da yok, belki erken seçim bile fiyatlanıyor ama bunlar ereğli formunda konuşulmaz çünkü siyasi konuya girer. İyi, konuşmayın o zaman.

Peki Türkiye'de siyaset neyle ilgili? %99 din gerisi su.

ABD başkanın oğlunun seks partilerinde çırılçıplak ve uyuşturucu çekerken 9000 civarı resim ve videosu çıktı, yetmedi vergi kaçırdığı belgelendi ve mahkemede kabul etti suçunu ama finans piyasalarında haber değeri bulmadı. Biz de öyle miyiz? Siyasetçilerin dinle iç içe geçtiği ülkede son 25 yılda siyaset tamamen din olmadı mı?

Elbette konu din ve siyaset olunca forumlarda seviyesiz atışmalar yaşanacağından yasaklandığının farkındayım ama görünen o ki; bu konuları konuşmamak da yatırımcıyı kurtarmaya yetmemiş.

EREGL günlük, bu takasa göre sanki BofA en iyi alıcı olacak gibi!

4.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Neyin borsayla ilgili olup olmadığı konusunda kimse önyargılı olmasın. Burası ereğli forumu ve sadece ereğli konuşulur diyenlere sorum olacak.

Ereğli bu yıl borsa adına siz ne istiyorsanız yapmadı mı? Bedelsiz dediniz, temettü, hisse geri alımı, yüksek kar dediniz yapmadı mı? Yetmedi demir madeni buldu, hem de en yüksek tenörden. Altın da olsun dediniz onu da bulmadı mı? Tüm bunlara rağmen kayıplar neden? Ereğli dışına çıkmadan cevaplayın da görelim?

Aylardır söylüyorum, programa ve siyasetçiye güven yok, zaten paraları da yok, belki erken seçim bile fiyatlanıyor ama bunlar ereğli formunda konuşulmaz çünkü siyasi konuya girer. İyi, konuşmayın o zaman.

Peki Türkiye'de siyaset neyle ilgili? %99 din gerisi su.

ABD başkanın oğlunun seks partilerinde çırılçıplak ve uyuşturucu çekerken 9000 civarı resim ve videosu çıktı, yetmedi vergi kaçırdığı belgelendi ve mahkemede kabul etti suçunu ama finans piyasalarında haber değeri bulmadı. Biz de öyle miyiz? Siyasetçilerin dinle iç içe geçtiği ülkede son 25 yılda siyaset tamamen din olmadı mı?

Elbette konu din ve siyaset olunca forumlarda seviyesiz atışmalar yaşanacağından yasaklandığının farkındayım ama görünen o ki; bu konuları konuşmamak da yatırımcıyı kurtarmaya yetmemiş.
    Karlılık çok düşük sektör sıkıntılı Çin öldüruyor fiyatları , anlanlattiginiz tüm kısımlar hikayede güzel fişekleyici bir element olabilir ama asıl konu sektörün kar marjları , o kısım düzelmedikçe kim ne anlatsa boş , TH ile kucuk ortagi bosuna mi ugraşıyo burda tum gün silkelemeye amaç sektör o kıvama gelmeden kağıdı asagilarda tutmak ki sinyali gördüklerinde dusukten maliyetlensinler 3 kotü gelicek 4. Ceyrekte cok muhtemel ki kotu bu saatten sonra mucize olmazsa

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Var mı bulduğunuz bir şey ? Özelden yazabilirsiniz

Not: Ben de bulursam özelden yazarım, söz
    Seçenekler son derece sınırlı. Bütün mesele surviving'te düğümleniyor yani ayakta kalmayı başarabilmek 1 nolu öncelik. Hamle yapmadan önce 80 kere düşünüp öyle hamle yapacaksın. Aksi takdirde battı balık yan gider moduna geçersin.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

6.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Senin gibiler yüzünden bu olmuyor olmaz. Madem sen bilinçlisin, güzelce aktar bilgini deneyimini. Ama yok. Birileri borsaya ilgi mi duydu? Bunları yolalım, küçümseyelim, küstürelim. Al sana borsa. Yakında kendiniz çalar kendiniz söylersiniz. Milletin üç kuruşuna göz dikmek, kendini geliştirmeye çalışan, gidip de konut arsa almayıp şirket yatırımı yapan insanlara biteviye hakaret etmek sana ve senin gibilere yakışır.
    Maalesef sen gerçekleri görmekten çok uzaksın. Çok dar bir bakış açın var ve bu da sana büyük zarar veriyor. Senin borsa tecrüben yetersiz, çok daha pişmen lazım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Your loss is my gain denir. Uyandırma kerizleri TH Bırak hayaller ile alsınlar....
    Onlar bizim küçük yatırımcı kardeşlerimiz. Empati yapma özelliğim pek yok benim, o yüzden gayet açık ve net bir dil kullanarak tecrübelerimi paylaşma cihetine gidiyorum. Gerçi sen benden daha gerçekçi davranıp doğrudan dalıyorsun.

8.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    2 hissede üst üste zarar ne ki zaten benim rekor 7 kere yabancı tarafta....
    ABD borsasının dünyadaki en pahalı borsa olduğunun farkındasındır herhalde. Priced for perfection deniyor bu duruma. Allah senin yardımcın olsun çünkü gerçekten de ihtiyacın olacak.

Sayfa 252/398 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •