Sayfa 256/398 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Altın buldu ya EREGL, aklıma GUBRF geldi. Onlar da 109 ton altın bulmuşlardı yıllar önce. Bugünkü fiyat ile 10 milyar dolara yakın bir ederi var bunun. Ama GUBRF piyasa değeri 2 milyar dolar bile değil. Bu 3.5 milyon onsluk = 109 tonluk altını çıkarmaya bir türlü başlayamadılar gitti.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. TH benim bildiğim en kibar ve alçakgönüllü balinadır. Diğer balinalar bizi insan yerine bile koymadan yutarken TH bizimle sohbet ediyor. Değerini bilelim.

Cöleli bile TH Abi'nin izinden gider.. diyolar..

4.  Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Cöleli bile TH Abi'nin izinden gider.. diyolar..
    INVENTOR hiç yorum yazmıyorsun, özledim senin derin analizlerini.

Para Baronu iltifat etmişsin, sağol. Senin de yorumlarını alalım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

5. Baroncuğum hoşgeldin!! Her şey yolundadır umarım...

Ereğli'den bana iki tane miras kaldı. Millete PARA kalır (Borsa için) bize Mathias ile D83 kaldı... TH'ye bulaşmıyorum aman adam işine baksın, yeterince derdim var... Her gittiğim sayfada beni kötülüyorlar, iftiralar falan...

Adama PARANOYAK diyorum inanmıyor. Şimdi de Şişe'ye operasyon çektiğimi düşünüyor Onu çökerteceğimi söylüyor. Çökertebilsem siz iki deliyi çökertirdim

Mathias Çift ruhlu, biraz da kötü... Normalde aslında mantıklı biri ama işte, bir paranoyaklığı var bir de insanların mutsuzluğundan beslenmeye çalışıyor olması...

Neyse rahatsız ettim, elimde olmayınca yazma hakkımda yok gibi geliyor. Bol kazançlar... Hala lotlarımın çok gerisindeyim ve üzgünüm

6. Selamlar tatil endeks dönüşü hepiniz toplanmışsınız

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Şu haberi yazmam gerekiyor çünkü şu anki küresel likidite koşulları ile doğrudan alakalı. S&P reytingi CCC+ olan yani batığın bir tık üstü reytingi olan ABD`li ve sahibi Türk olan Çobani Yoğurtları firmasının 500 milyon dolarlık tahvil ihracına bunun 8 katı yani 4 milyar dolarlık teklif gelmiş. Adam da ihracı 650 milyon dolara çıkarmış. Yıllık faiz %8.75. Bakar mısınız, reytingi çöp olan bir şirketin ihracına 8 kat teklif geliyor ve adam gayet makul bir orandan borçlanıyor. ABD'de risksiz gösterge yıllık faiz oranı %4 ün üzerinde.

Kıssadan hisse: Küresel likidite çok yüksek. Risk iştahı da aynen öyle. Yatırımcılar ellerindeki fonları koyacak yer bulmakta zorlanıyor.
    Selam Trendhound . Bu bolluğun sebebi nedir? FED bilanço mu artırıyor?

8.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Selamlar tatil endeks dönüşü hepiniz toplanmışsınız
    Oooo...Vay be insan duygulanıyor eskileri görünce... hoşgeldin!

Sen de bankalarla zengin oldun, seni de dinlemedik.... ALLAH çok versin! (Gerçi şu ara dayak yemeyen yok Mathias dışında, o dolarda kuruş kuruş kazanıyor...)

Kader utansın.

Sayfa 256/398 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •