Sayfa 148/199 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Şoförü kamyondan iteklemem için önce kapıyı açması gerekiyor yanluz bişii diyim mi çıtak dayucuğum, manif abi kızıyor, şöför kalmadı elimizde diye sitem etti.
    Napalım bu son şöfür

2. 1 saat 10 dakka sonra ellerinde zopalarınan kamyon şöförlerine dalarlar, makinayı yağlayalım ses çıkmasın

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şoförü kamyondan iteklemem için önce kapıyı açması gerekiyor yanluz bişii diyim mi çıtak dayucuğum, manif abi kızıyor, şöför kalmadı elimizde diye sitem etti.
    Napalım bu son şöfür
    sever kademeli lönk açmayı

kaçmışki long maliyeti ona ne lazımmış ?

4. Bugünkü zopalık hisseyi bulduk
    Habere bak yahu, bu kadar da olmaz, dedirti.

Paket yenileyen müşterilerine yaptığı fahiş zamlarla gündemden düşmeyen GSM operatörleri bu sefer de milletvekillerine sunduğu ayrıcalıklı paketle tepki çekti. Turkcell'in 'normal müşterilerine' 900-1000 liraya sunduğu 50 GB internet içeren mobil paketini milletvekillerine aylık 286 liraya verdiği ortaya çıktı

Habertürk

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugünkü zopalık hisseyi bulduk
    Habere bak yahu, bu kadar da olmaz, dedirti.

Paket yenileyen müşterilerine yaptığı fahiş zamlarla gündemden düşmeyen GSM operatörleri bu sefer de milletvekillerine sunduğu ayrıcalıklı paketle tepki çekti. Turkcell'in 'normal müşterilerine' 900-1000 liraya sunduğu 50 GB internet içeren mobil paketini milletvekillerine aylık 286 liraya verdiği ortaya çıktı

Habertürk
    Mv çok fakir ya ondandır. Senin gibi ağa mi onlar

6. Sende haklısın, bak o tarafından bakmamıştım.
    Neyise ben eccük daha zopalayım hıncımı almam lazım

7. Son 15 dakka, birazdan ihya olucaz

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Son 15 dakka, birazdan ihya olucaz
    Sen bağışını yap sergiye ben ufacık bugün için yaptım dünkü aldığım hisselerden pide parasını çıkardım ondan yaptım bağışı

Sayfa 148/199 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •