Sayfa 1993/2317 İlkİlk ... 993149318931943198319911992199319941995200320432093 ... SonSon
Arama sonucu : 18535 madde; 15,937 - 15,944 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. ABD'li anayasa hukuku uzmanı yahudi Alan Dershowitz: "Kimsenin tek bir yahudi düşmanı hareketine izin vermeyeceğiz. Onları yargılayacağız. Arabalarını, evlerini ellerinden alacağız. İflas ettireceğiz. Bırak sokakta yatsınlar."
    Fareler gibi gebereceksiniz...
    @erefefik

2. Ian Miles Cheong

@stillgray
    ·
    7s
    Around a hundred UK Labour politicians are campaigning on behalf of Kamala Harris across battleground states. Isn’t this foreign election interference? Imagine if members of the Russian Duma did this.
    Elon Musk

@elonmusk
    ·
    31d
    This is illegal
    @erefefik

3. @erefefik

4. Çocuk katili Netanyahu: "Bugün karşınızda Yahya Sinvar'ın öldürüldüğünü söylemek için duruyorum."

▪️Kral Davut'un dediği gibi: "'Düşmanlarım ve onların katilleri öldürülecek ve onlar öldürülmeden ben geri dönmeyeceğim.'"

▪️Savaş henüz bitmedi. Hamas artık Gazze'yi yönetemeyecek.

▪️Rehineleri geri getirene kadar tüm gücümüzle devam edeceğiz.

▪️Gazze, Beyrut ve Orta Doğu'da aydınlık karanlığa karşı zafer kazandı.

▪️Rehineleri tutanlara diyoruz ki, onları serbest bırakın yaşamanıza izin verelim

▪️Kral Davut'un dediği gibi: "'Düşmanlarım ve onların katilleri öldürülecek ve onlar öldürülmeden ben geri dönmeyeceğim.'"
    @erefefik

5. https://x.com/sametdgn1/status/1846975943799120087

samet dogan
    @sametdgn1
    Sinvar’ın şehadetinden sonra kayda alınan uzunca bir video düştü, kırparak yayınlıyorum, cebinden zikir tespihi çıkıyor.
    Baş parmağını kesmişler, o.çocukları...
    @erefefik

6. Arif Keskin
    @KeskinArif
    ·
    53d
    Yemen. Husiler de çark etmiş.

Husi Askeri Söcüsü:

Komşu ülkeleri ve tüm dünya ülkelerini İsrail ve Amerika'nın bize yönelik saldırganlığını durdurmaya çağırıyoruz.

Barış anlaşması ve ateşkes yapmaya hazırız.
    Saatler önce, ''Abd'nin Yemen'in başkenti Sana'yı vurduğu'' haberleri vardı.
    Bombardıman Northop Grumman B2-Spirit uçağı ile yapılmış.

Ve iddialara göre taktik nükleer silah kullanılmış...
    @erefefik

7. Bir Türk Yahudisi 🎗️
    @TurkiyeYahudisi

Sin-yok
    https://x.com/tilmiz23/status/1846960911778558299

Evet, Ölümden korkuyorum. Yatağımda yaşlı develer gibi ölmekten, kalp krizinden veya trafik kazası ile ölmekten korkuyorum.
    Allah yolunda, dinim, vatanım ve mukaddesatım için ölmekten korkmuyorum.
    Canımız ve kanımız en küçük şehidimizden daha değerli değildir.
    Linkte video var.
    Elinde silahıyla, üzerinde hücum yeleğiyle,çocuk katillerine karşı savaşırken şehit oldu. Yukarıdaki o.çocuğu için bunların hiç bir önemi yok. Dalga geçiyor.
    @erefefik

8. Uğur Aktemur
    @uguraktemur_
    ·
    18d
    Bir çete yeni doğan çocukları öldürüyor, savcıyı tehdit ediyor, ülkede çıt yok, istifa eden yok.

Batsın bu dünya
    @erefefik

Sayfa 1993/2317 İlkİlk ... 993149318931943198319911992199319941995200320432093 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •