Sayfa 684/998 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Ezik Singapurlular, hiç itibardan tasarruf olurmu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Memleketin A. koydular, neredeyse Arnavutluk vatandaşlığı alacağız belki AB'ye girer diye.
    İleride AB’den umudu kesip, Suriye’ye nasıl kapağı atabiliriz diye kafa yormayız umarım.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bulgaristan için değil ama Romanya için duymuştum, kadınlar naylon çoraba gerisini yazmayayım.
    abi bizim kamyoncuların çok anısı var bulgar kızlarıyla

anaları kızlarını alıp otobana çıkıyormuş

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Memleketin A. koydular, neredeyse Arnavutluk vatandaşlığı alacağız belki AB'ye girer diye.
    cengiz abi dediğini yapıyor demek ki

taahhüt firması böyle olmalı

5. Emekliler İçin D Vizesi/Oturum İzni Evrakları
    En az 2 yıl geçerliliği olan Pasaport Aslı
    Biyometrik fotoğraf - (2 adet 35 x 45 mm ölçülerinde son 3 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır)
    Adli Sicil Kaydı
    Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Tüm açıklamaları ile beraber olmalıdır)
    Bulgaristan Emekli Oturum Vizesi için başvuruda bulunmak isteyen kişinin adına düzenlenmiş konaklanacak adres bilgisi.
    Kalınacak şehirdeki bir adreste Bulgaristan Emekli Oturum Vizesi için başvuruda bulunmak isteyen kişinin adına düzenlenmiş kira kontratı.
    Bulgaristan Emekli Oturum Vizesi başvurusunda bulunan kişi, yakının yanında kalacaksa yanında kalacağı kişi tarafından şahsen yazılmış Taahhütname Belgesi.
    Başvuruda bulunmak isteyen kişinin adına herhangi bir Bulgar Bankası'nda açılmış, minimum 3000 Euro (€) bakiye bulunan hesap gösteren banka referans mektubu.

Bulgaristan'da emeklilik üzerinden oturum alarak yaşama hakkı elde eden kişiler, kendisine refakat için eşi/çocuğu/annesi/babası gibi aile yakınları için de oturum izni talebinde bulunabilirler. Yakınlar için oturum izni prosedürleri bakınız.

Eskiden memleketin çivisi çıktı derdik, şimdi ne diyeceğiz bilmiyorum?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Dediğim gibi çivi falan kalmamış, herif % 80 zammı dayamış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi bizim kamyoncuların çok anısı var bulgar kızlarıyla

anaları kızlarını alıp otobana çıkıyormuş
    bu kac sene once bilmiyorum ama Bulgarlari artik Londranin yada Miami nin heryerinde goruyorsunuz. Hepsi isinde gucunde insanlar ve hepside genc. Hepsinin amacida vatandaslik almak. Dediklerine gore Bulgaristan bosalmis AB ye girince koyler falan bosalmis nufus baya dusmus diyorlar

Romanya yi bilmiyorum.

Sayfa 684/998 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •