Sayfa 125/303 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Evet inceledim ve altını çizdiğim cümlenizdeki gibi... Bar yapıları kesinlikle senetler gibi değil o yüzden tedirginlik yaşıyorum... Uzak kalmak da istemiyorum ama eğer tespit ettiğim bir coin olursa yazarım inşallah incelersiniz üstadım. Piyasanın 7/24 açık olması da ayrı bir handikap. Ez cümle şu an için bakınıyorum üstadım, sizlere bol şans...

Sadece bar yapıları da değil üstadım... Dediğim gibi...
    18 yaşında ergen duyuruyor bir projeyi, vuruyor milyonlarca doları...
    Sonra bekle ki paralar suyunu çeksin de dönsün zıçtığı şeye baksın

Vaktin olursa izle... Bu belgeseldeki örneğe benzeyenlerin sayısı pazarda az değil:

https://www.dizigom1.tv/hd-film-izle/bitconned-hd1/

Her zaman dayanışalım elbette. 7/24 olması işin güzelliği bir yandan da

Bu arada sen @çıtak başkana bakma. Onun kendine has bir stili var

Günlük, Haftalık, Aylık, Yıllık vb... Bar kapanışı bizim saatimiz ile gece 03:00 dır.
    Sen saat seçimi olmayan yerli teminalde de, Tradingview hatta Binance vb. de dilediğin saati görüntülersin.
    Ama kapanış dünya saati olan UTC dir. 24 saat açık bir piyasada da başka türlüsü karmaşa yaratır zaten.

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Sadece bar yapıları da değil üstadım... Dediğim gibi...
    18 yaşında ergen duyuruyor bir projeyi, vuruyor milyonlarca doları...
    Sonra bekle ki paralar suyunu çeksin de dönsün zıçtığı şeye baksın

Vaktin olursa izle... Bu belgeseldeki örneğe benzeyenlerin sayısı pazarda az değil:

https://www.dizigom1.tv/hd-film-izle/bitconned-hd1/

Her zaman dayanışalım elbette. 7/24 olması işin güzelliği bir yandan da

Bu arada sen @çıtak başkana bakma. Onun kendine has bir stili var

Günlük, Haftalık, Aylık, Yıllık vb... Bar kapanışı bizim saatimiz ile gece 03:00 dır.
    Sen saat seçimi olmayan yerli teminalde de, Tradingview hatta Binance vb. de dilediğin saati görüntülersin.
    Ama kapanış dünya saati olan UTC dir. 24 saat açık bir piyasada da başka türlüsü karmaşa yaratır zaten.

Elbette üstadım zaten bu işe girişecek olursam bu başlık olacak tek dayanağım.

Ben Matriksten alıyorum verileri onda da mı gece 3'ü bekleyeceğim günlük bar kapanışı için?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Elbette üstadım zaten bu işe girişecek olursam bu başlık olacak tek dayanağım.

Ben Matriksten alıyorum verileri onda da mı gece 3'ü bekleyeceğim günlük bar kapanışı için?
    Explorer vb. için evet.
    Grafik için time zone seçeneği var mıydı Matriks'te hatırlamıyorum açıkçası?
    Vaktin varsa, dur bi demo indirip bakayım hemen.

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Explorer vb. için evet.
    Grafik için time zone seçeneği var mıydı Matriks'te hatırlamıyorum açıkçası?
    Vaktin varsa, dur bi demo indirip bakayım hemen.
    Zahmet etmeseydin üstad, işe girişecek olursam 3'ü beklerim zaten. Burdayım üstadım...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. Bu arada şunu yazayım bizim hisse senedi piyasasında günde 3-5 senet sisteme takılırken, coin (binance) taramalarında 10-15'e çıkıyor bu sayı yani seçim yapmak oldukça zor... Ve grafikler de kopyalanmış gibi duruyor...

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bu arada şunu yazayım bizim hisse senedi piyasasında günde 3-5 senet sisteme takılırken, coin (binance) taramalarında 10-15'e çıkıyor bu sayı yani seçim yapmak oldukça zor... Ve grafikler de kopyalanmış gibi duruyor...
    Demo daha önce kullanmışım. İzin vermedi matriks.
    Ama Osmanlı'nın Matriks Web Trader'ına baktım... O zaten Tradingview grafiği verdiğinden.
    Bi ara birileri adına indirir bakarım Matriks'e yeniden.

Sorunun cevabı da:

1-Coin piyasasında sayı BIST senet piyasasından çok daha fazla.
    2-BTC Dominance olgusunu incelemeni öneririm.
    Dump-Pump dışında... Kendi iç koşullarında olmak kaydı ile... Hemen tüm alt coinler değerler değişmekle birlikte benzer grafikler çizerler.

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Demo daha önce kullanmışım. İzin vermedi matriks.
    Ama Osmanlı'nın Matriks Web Trader'ına baktım... O zaten Tradingview grafiği verdiğinden.
    Bi ara birileri adına indirir bakarım Matriks'e yeniden.

Sorunun cevabı da:

1-Coin piyasasında sayı BIST senet piyasasından çok daha fazla.
    2-BTC Dominance olgusunu incelemeni öneririm.
    Dump-Pump dışında... Kendi iç koşullarında olmak kaydı ile... Hemen tüm alt coinler değerler değişmekle birlikte benzer grafikler çizerler.
    Sağol üstadım teşekkürler zahmet verdim. Giriş yaparsam muhakkak danışırım size... İyi geceler...

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sağol üstadım teşekkürler zahmet verdim. Giriş yaparsam muhakkak danışırım size... İyi geceler...
    Estağfurullah. Bilmukabele.

Sayfa 125/303 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •