Sayfa 264/439 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 3506 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

2. Kurul Üyelerinde 3 üyenin görev süresinin dolması ve Cumhurbaşkanı tarafından görev süresi dolan üyelerin yerlerine yenilerinin atanmaması nedeniyle Kurul Karar Organı toplanamamaktadır.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bedelsiz tarihi hala belli olmadı mı
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

SPOT da satan BofA bugün de EREGL alıyor/kapanıyor,

4. Büyük bir şirket de olsa yıl içinde bu kadar çok çeşitlikte aksiyon gerçekleştiren ya da en azından açıklayan bir örnek görmemiştim. Değere bir şekilde yansıyacaktır.

Temettü
    Bedelsiz
    Döviz Tahvili ihracı
    Hisse geri alım
    Demir madeni (mazisi olan bir yatırım)
    Altın bulunması
    Yeşil enerji ve karbon salınımı yatırımları
    Hidrojen
    Sektörde ithalata ek vergi

5. Yaz başı ve yazın , sonbahar gibi bir türbülans beklediğimi yazdım idi. Koca koca hisselerin içinden geçtiler . Hele yukarıdan maliyetlenenler için geçmiş olsun. Bu türbülans daha da şiddetlenebilir.Global taraf ise ABD seçimlerini bekliyor sanki.
    Yelpaze. Saydıkların içinde birtek anti damping uygulamaları eregl lehine. Gerisinin bir etkisi yok hatta bazıları olumsuz bile denebilir.

Temettü (yok) bedelsiz (mali finansal bir etkisi yok) demir madeni (eh işte) altın madeni (saçmalık) yeşil enerji yatırımları (müthiş borçlanma daralan marjlar ile birlikte artan giderler) . Tahvil ihracı (borçlanma)

Bu faiz seviyelerine göre endeks hala cazip değil

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yelpaze. Saydıkların içinde birtek anti damping uygulamaları eregl lehine. Gerisinin bir etkisi yok hatta bazıları olumsuz bile denebilir.

Temettü (yok) bedelsiz (mali finansal bir etkisi yok) demir madeni (eh işte) altın madeni (saçmalık) yeşil enerji yatırımları (müthiş borçlanma daralan marjlar ile birlikte artan giderler) . Tahvil ihracı (borçlanma)
    Tahvil ihraci kötü çünkü sirket borçlanmış oluyor! 🤣🤣 diyen bir insana da nasil ne cevap yazabilirim! bunun bahsettigiyle yakindan uzaktan alakasi olmayan bir durum olmadigini anlatmak için diye düşündüm ama neyse yine klasiklerden gidelim.

Cehalet çok güzeldir! Çünkü cahil her şeyi bilir!..' A.Einstein.

8.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Büyük bir şirket de olsa yıl içinde bu kadar çok çeşitlikte aksiyon gerçekleştiren ya da en azından açıklayan bir örnek görmemiştim. Değere bir şekilde yansıyacaktır.

Temettü
    Bedelsiz
    Döviz Tahvili ihracı
    Hisse geri alım
    Demir madeni (mazisi olan bir yatırım)
    Altın bulunması
    Yeşil enerji ve karbon salınımı yatırımları
    Hidrojen
    Sektörde ithalata ek vergi
    Katılıyorum.
    Ancak anti damping olayı bence yanlış, kısada etkisi pozitif olsa da uzun etapta şirketler için doğru değil. Globalde büyük bir oyuncu olmak istiyorsan; üretimini güçlendirerek, çeşitlendirerek, daha verimli halde üreterek bu işi yapman lazım. Aksi takdirde çini yenemezsin. Bence Ereğli her ne kadar hantal da gözükse, yaptığı/yapacağı yatırımlarla bu yolda ilerliyor.
    Zira otomotiv firmalarında bunu çok rahat görüyoruz, Avrupa firmalarının pazarı günden güne daralıyor. Büyük sebebi de çağı yakalayamamaları. Çin’de üretim yapan firmalara ek vergiler getiriyorlar şimdi, bu çözümü başka yerde aramaktır.

Sayfa 264/439 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •