Sayfa 178/1000 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop LX

1. sosyal medya olsun,muhalefet olsun veya sivil toplum örgütleri olsun demode sologanlarla hareket ediyor.Analiz yapmazsan veya yapılan analizleri takip edip yorumlamazsan böyle kalakalırsın.Pat diye nerden çıktı bu işler der durursun,ya da milliyetçi bir parti nasıl tererösti meclise çağırır dersin.Yukarı da yazmiştım 'devlet aklı' millet aklı diye.İkisi çatişır bazen ama sonuçta devlet aklı galip gelir.Neden peki ,hem iç politika hem dış politida yolun sonuna gelindiği için.Bir kısım ya da çokça zevata göre iktidar yolun sonuna geldi.Oysa iktidar iktidar, iktidarında değil uyguladığı iç ve dış politikalarda yolun sonuna geldi.Mevcut ülke yönetimi politika değiştirerek yoluna devam edecek,rüyada olanlar rüyadan uyansın.Özellikle de muhalefetin iktidara geleceğini umanlar.Hiç merak etmeyin şimdi olanlara acayip tepki gösterenler,'devletimizin ve milletimizin çıkarı ve bekası bunu gerektiriyor' cümlesini duydukları zaman başka türlü tepki verirler.Bir zamanlar kendime çok kızmıştım neden 1800 yıllardan 2000 yıllara kadar Osmanlı ve Cumhuriyet tarihini okuyarak geleceği öngörmediğime.Lütfen okuyun,sonra yorum ve analiz yapın.

2. Cumhuriyetçi Vatanseverler Partisi
    @cvpgenelmerkez
    Vatan haini terörist başı Öcalan'ı TBMM'de konuşturmaya ve terör örgütüne yasal statü kazandırmaya çalışan Devlet Bahçeli hakkında Türk Ceza Kanunu 302. Maddesindeki 'Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak, devletin egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını devletten kopartmaya çalışmak' suçundan, suç duyurusunda bulunacağımızı, kamuoyunun bilgisine sunarız!
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

bakanlıkta versinler bari meclise geldikten sonra.

akp söyleyemediklerini mphye söylettiyor.. mhp söyleyemediklerini akpye söylettiriyor.

herşey yeni anayasada koltuğu sağlama almak için.

mevcut rejimin devam etmesi için.

tr halkı 5 gün konuşur unutur.. boşa nefesinizi yormayın alışın...

eveettttttttttttttttt ...diyerek tek kişiye tüm yetkiyi verirken.. aklınız nerdeydi

4. Bloomberg HT
    @BloombergHT
    ·
    1 sa
    �� "Dezenflasyon programında yol ayrımına geldik, 6 aylık süreç çok önemli."
    �� TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Muharrem İNCE
    @vekilince
    ·
    42d
    İki ortak, seçim meydanlarında birbirine ip atıyordu, şimdi Apo ile ip atlıyorlar. Önce idamdan kurtardı, şimdi cezaevinden çıkaracak. İpin ucunu tutan ne derse yapıyorlar. Bir ipi tutanın hesabı olur, bir de Türk Milletinin!
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. onların derdi kendi ikballeri ve erdoğanın süresiz cumhurbaşkanlığı için anayasa değişikliğini meclisten çıkartmak. Bunun için gereken herşeyi yapıyorlar.ben hiç şaşırmadım. demin 57 mv li var. onları aldığı zaman muhalefet bloğu maksimum 170 mv falan olabilir. CHP nin meclise soktuğu islamcı partililerin de bu anayasaya evet vereceğini düşünüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

bofa robotu kardeş, bistin artık yeni bir fiyatlaması var. sen robotsun jeton geç düşecek sanırım. akşama doğru ayıkırsın.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    onların derdi kendi ikballeri ve erdoğanın süresiz cumhurbaşkanlığı için anayasa değişikliğini meclisten çıkartmak. Bunun için gereken herşeyi yapıyorlar.ben hiç şaşırmadım. demin 57 mv li var. onları aldığı zaman muhalefet bloğu maksimum 170 mv falan olabilir. CHP nin meclise soktuğu islamcı partililerin de bu anayasaya evet vereceğini düşünüyorum.

Con Sinov
    @lordsinov
    ·
    27d
    "Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler."
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 178/1000 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •