Sayfa 281/658 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 5263 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    aklıma ne geliyor biliyor musun teknk analizde brileri destekten alma fıs-rsatı kollar birileri de destekten mal yedirme fırsatı bilmeme anlatabildim mi? :D inşallah öyle olmaz yani kötü gelecek diye yükselmiyordur umarım iyi gelecek bilonço diye yükseliyordur.yoksa tuprasın efsene karlar açıkladığı dönemde 3,5 sene önceki fiyatalra geri dönmesi hadisesini nasıl yorumlaycağız? piyasa pratikleri biraz faklı işliyor teorilerden falza bir şey istemiyorum 120 tl ye hisse başı kar düşük borçlanarak operasyonel başarısnı arttırması bena yeter :D DEĞELEMESİ GELDİĞİ yeRE GERİ DÖNMESİNE YETER
    Bence söylediğinin olma ihtimali daha yükek... Zira son dakikalarda ve karanlık oda da satış vardı... Fakat şirketin satışlarında ciddi bir düşüş olacağı kanaatinde değilim.. AB nin ek gümrük uygulamaları ile şirket bir anlamda kendini koruyabiliyor.. Ama dedeğin gibi borç kısmından emin olamıyorum... Temettüyü ksıması iyi oldu ama birazda kıllandırdı beni.. Ha bunun için satarmıyım asla? o başka birşey...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    10 TL den aldigimi cok cok iyi hatirliyorum

Ekim 2010 da 1 Evro = 2 TL imis

http://share.matriksdata.com/shareMa...10221216204357

Froto grafiginden bakinca temettuler oraninda fiyati geriye donuk duzeltince 2 avro gorunuyor..

Benim alisim 10/2= 5 Evro imis...

Bugun duzeltilmis fiyatlarla

http://share.matriksdata.com/shareMa...10221219343420

26,70 evro...
    tarih hiç hatırlamıyorum ama froto ilk aldığım zman gezi olayalrı zmanıydı 14 - 16 gelip gidiyordu dolarbazlı froto nun ortalama senelik yüzde 10 birleşik büyümesi var son 20 yılda sanırım forumds greçmiş mesajlarımda hesaplamıştım
    Son düzenleme : logologo; 22-10-2024 saat: 20:18.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Şirket değerlememde şu andaki fiyat biraz üstünde kaldı gibi.. INA'ya göre ise birazdaha aşağılarda bir fiyatı hakkettiğini düşünüyorum... Ama yatırımları ve borçları azalınca bire kaç dönem sonra ciddi sıçram ayapacağını düşünüyorum.

4. 3. çeyerek için karamsarım baz etkisiyle 4.çeyrek iyi bir bilanço bekliyorum inşalalh her iki bilançoda iyi olur tabi temennim bu yönde
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Ford Otosan gibi şirketlerde şahsen benim en önem verdiğim durum nakit akışıdır. Burda sorun görmediğim taktirde endişelenecek bir durumda görmem..

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ford Otosan gibi şirketlerde şahsen benim en önem verdiğim durum nakit akışıdır. Burda sorun görmediğim taktirde endişelenecek bir durumda görmem..
    oprerasyonel başarı çok önemli, nokia batmadan 7-8 yıl önce karlılığıunda sıkıntısı yoktu ama operasyonel başarısı ve nakit akışında sorunlar yaşamaya başlaması ilk işaretlerdi yani sonuta cash is cash nakit nakit akışı gözardı eilmeyecek kadar önemli

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    oprerasyonel başarı çok önemli, nokia batmadan 7-8 yıl önce karlılığıunda sıkıntısı yoktu ama operasyonel başarısı ve nakit akışında sorunlar yaşamaya başlaması ilk işaretlerdi yani sonuta cash is cash nakit nakit akışı gözardı eilmeyecek kadar önemli
    Kesinlikle..aynen..

8. Beklentinin çok altı temettüye rağmen fıkır fıkır. Ya birileri malda sıkıştı tahtayı canlı diri isteki tutup malı çakmanın derdinde yada 3Ç bilançoda iyi bir sürpriz yapacak.

Sayfa 281/658 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •