Sayfa 469/506 İlkİlk ... 369419459467468469470471479 ... SonSon
Arama sonucu : 4046 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by BATTIK Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum bedava halk kredisi kullandılar, patron satışı haberi kaçıp kurtulmalıydık ama malesef aldandık çıkmadık. Patronun sattım dediği fiyattan satıp kurtulcaktık. Her attıkları kapta hafif yükseltip çaktılar malı, suç bizde her defasında burdan döner diye satmayıp bekledik büyük zarar ettik, olan oldu bu saatten sonra beklemekten başka yapacak bişey yok ana parayı kurtaran kaçsın ne diyeyim ortolama 45 43’ü geçsin üçe beşe bakmadan satıp çıkacağım buda kulağımıza küpe olsun, patron satışını duyduğunda hemen sat ve kurtull.YTD
    Aynen öyle ortak, bizim gibi en fazla 3-5 kişi daha belki böyle bir kumpasa düşmüştür, 50-60!larda satmaya kıyamadığımız hisseyi sahibi en son 49.70'lerden çaktı, sahibi bizden daha az mı biliyor ederini, bu saatten sonra beklemekten başka şansımız yok, şahsen benim sürem var, belki zararla çıkarım beli olmaz.

Bu dönemde bu kadar beklenti olupta tepeden yarı fiyatına düşen bu çapta kaç hisse var acaba, bu bile olup bitenler için bir kıstastır, düşersin ama bu kadar düşmek normal değil.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Koca eşek dün %4.5 düşmesine rağmen bugünkü yükselişte sadece %1.7 tepki verebildi, onu da kapanışta mıçmazsa tabi ki. Cemts bile %3.5 tepki verdi be, 140 ülkeye ihracatmış, katma değerli ürünmüş, budur şudur hikaye, yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.

3. 6-7 aydır sistematik bir operasyonun resmidir.

https://www.tradingview.com/x/ojktC3fl/

Sn. Dandanakan'ın grafiği.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    6-7 aydır sistematik bir operasyonun resmidir.

https://www.tradingview.com/x/ojktC3fl/

Sn. Dandanakan'ın grafiği.

Bu kadar istikrarlı düşüşe 2 gün üst üstte yeşil yakmıyor, yuh diyorum sana, böyle zor zamanlarda üç kuruşluk alım yapsa veya karar alıp almasa bile güven gelir tahtaya, hisse satan patron imajı yok olur.

5. Ben de yazmazsam kabristandan farkı olmayacak, ne hallere düşürdün tahtayı hakan efendi, güven her şeydir, istersen 3-5 de buralardan sat endeks de hep düşüyor zaten, mal çok sende nasıl olsa.

6. Endeks düşerken %4-5 düşer, çıkarken 1.5 yırtınarak ancak, 79 liradan düşmüşsün 35'e yahu, Allah bildiği gibi yapsın.

7. Yakında hisse geri alım programı açıklar, raat olun. Dediydi dersiniz. Hadi bye...

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Yakında hisse geri alım programı açıklar, raat olun. Dediydi dersiniz. Hadi bye...
    Arada bir selam verin böyle hocam, kimsesizler mezarlığına döndü burası.
    Patron tekrardan güven istiyorsa bir alım kararı almalı yoksa böyle kimse yüzüne bakmaz, haberin kralı bile para etmiyor.

Sayfa 469/506 İlkİlk ... 369419459467468469470471479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •